Вболівальників на матчі Україна – Сан-Марино очікує сюрприз - Блог про Львів

Вболівальників на матчі Україна – Сан-Марино очікує сюрприз

Футболка збірної України

Все менше і менше часу залишається до початку багатостраждального, у плані квитків, футбольного поєдинку між національними збірними України та Сан-Марино.

Квитків на цю гру вже давно нема і розсмішила вкотре мене з самого ранку одна людина.

Телефонує вашому автору колега і питає так якби нічого не знала а де то можна купити квитки. 😀 Та ясно що купити їх зараз по номінальній вартості дуже важко, хіба що треба звертатися до так званих – «бариг». А в них, до слова, чув квитки можна купити за ціною від 250 гривень.

Навить у Федерації футболу Львівщини зараз і то черга стоїть щоб отримати замовлені через інтернет перепустки.

До речі, бачив вчора як містом Лева прогулювалися гравці команди-суперника. Якщо мені не зраджує пам’ять, живуть вони в готелі «Леополіс», що знаходиться у самому центрі нашого міста.

Та і це не є головною темою сьогоднішньої публікації. Про збірну ми таки будемо говорити, але лише про організаційні моменти.

Так от, зауважив вже давно, що коли грає наша збірна, то люди забувають за все на світі: дівчину, роботу, хаті справи й так далі, а просто збираються і йдуть підтримувати нашу збірну.

Пам’ятаю минулого разу ваш автор так захопився вболіванням, що розмалював собі у прапори нашої країни все лице. Було дуже весело, можливо і цього разу щось подібне придумаю.

Також читайте:   Календурь

Для тих, хто сам нічого не придумає федерація футболу України приготувала цікавий сюрприз.

Що таке?

Справа у тому, що серед усіх секторів, які є на стадіоні «Арена Львів» випадковим чином виберуть один, який одягнуть у синьо-жовті футболки збірної.

Як це буде виглядати? Перед початком поєдинку на стадіоні буде оголошено який сектор переміг і волонтери при вході в сектор будуть видавати футболки нашої національної збірної.

За словами організаторів, має бути дуже весело, тому треба прийти на стадіон значно швидше, а не стояти під стадіоном і не горланити на весь рот. 😀

Цікаво, звичайно, чи виграє футболки сектор, де буде сидіти Воробус. Тому, щоб перестрахуватися думаю одягти футболку збірної ще двома і спокійно йти на футбол. 😀

До початку футбольного поєдинку між збірними України та Сан-Марино залишається все менше й менше часу, а саме трошки більше доби. Тому, запасайтеся терпінням і вболіваємо за Україну.

Насамкінець додам, що в суботу очікуйте на нашому ресурсі враження від побаченого на стадіоні «Арена Львів». 🙂

Автор статті: Vorobus.



Також раджу прочитати:

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*