Віталій Заставний в гостях у Воробуса - Блог про Львів

Віталій Заставний в гостях у Воробуса

Віталій Заставний

Продовжуються змагання на турнірі під назвою – «Електрон cup», а з ним і продовжується серія цікавих інтерв’ю від учасників цих змагань.

Сьогодні у нас в гостях людина, яка не один рік грає за різні команди під егідою асоціації любительського футзалу Львівщини, а даний момент гравець команди «Група Здоров’я» – пан Віталій Заставний.

– Доброго дня, пане Віталій, розкажіть нашим читачам як давно ви почали займатися футболом і коли це відбулося?

Доброго дня. Якщо чесно то важко пригадати. Думаю так клас 6-7 – ий я пішов в ‘ДЮСШ” Карпати, там тренувався один рік у загальній групі, а коли тренер сказав що хоче щоб я перейшов у спортивний клас в 73 школу, я відмовився. Малий був, хотів залишитися зі своїми друзями у своїй рідній школі. Признатись чесно, деколи жалію. Але, я завжди грав у футбол, коли мав вільний час. А так як всі мої друзі також полюбляли футбол, тренувань мав достатньо.

– За які команди ви виступали і які найбільші здобутки маєте?

З відомих команд, про які може чули ваші читачі, це команда All Stars Новий Львів (Організатором якої, до найближчого часу я був ). З цією командою я виграв багато трофеїв. На кожному турнірі, у якому ми брали участь, завжди були в четвірці кращих, а таких змагань було багато. Не можу не згадати про “Парк Футболу”, де на пару з Ігорем Балухом виграли напевно все що можна було, там кожного тижня проводились змагання, призами були м’ячі, футболки і футбольна атрибутика. У нас кожен на Новому Львові мав футболку, а проблем з м’ячами в нас ніколи не було )))Багато гравців які там бігали, зараз грають на професійному рівні .

– Поза межами футбольного поля вас називають «директор», звідки пішла ця кличка?

Чув ! Але не знаю звідки це пішло … можливо тому що я завжди в своїх командах був організатором)Не важливо як тебе називають, головне приносити максимальну користь команді.

– Багато футболістів як у великому футболі, так і у футзалі полюбляють попити пивка. Ви прихильник чи противник цього? )))))))))

Коли є настрій, коли команда зіграла добре … думаю тоді можна, головне не перебрати !

– З ким найбільше розумієтеся на полі?

Думаю що з першою 5 – кою команди All Stars Новий Львів, яка їздила в Київ на турнір від “Pepsi”. З ними довго грали разом. Також десь місяць тому грав в команді з Віталіком Багряком, з ним дуже приємно і легко грати в одній команді.

На змаганнях

– Цього року ви почали виступати за команду «Група Здоров’я». Як вам ця команда і чи є у неї майбутнє?

Команда хороша, є досвідчені гравці. Вже є перші здобутки, але про них треба забути і рухатись далі, майбутнє є – це однозначно.

Також читайте:   Благодійний турнір «Футзал задля перемоги» в Старому Самборі. Післямова

– Зауважив що ви дуже добре пробиваєте пенальті (на рівні Балотеллі), звідки такі навики?

Дякую. Думаю що навиків серйозних не потрібно, я завжди серйозно ставлюся до пробивання 6 – ти метрових, і завжди впевнений в собі. Треба просто вибрати кут і точно в нього пробити як кажуть “Без шансів” ось і весь секрет.

– Вам більше подобається футбол чи, все-таки, футзал?

Я надаю перевагу футзалу. А футбол я люблю дивитись в компанії друзів по телевізору. Хоча за чемпіонатом області також слідкую, як вболівальник, адже там грає багато моїх друзів .

– Як ви вважаєте, чи може людина без футбольної школи досягти висот у футболі?

Думаю що може. Але їй для цього треба прикласти більше зусиль. Прикладом є Габріель Батістута, якщо я не помиляюсь він до 15 років бігав у дворі, де його і замітили. Я думаю про нього знає кожен, він легенда Аргентини.

– За немалу футбольну кар’єру вам доводилося забивати не один гол, який із них вам найбільше запам’ятався і вже в тему, який найпам’ятніший матч?

Голів було багато, виділяти кращий не буду. Найпам’ятніший матч пам’ятаю по сьогодні. Ми зимою в “Інфізі” дійшли до півфіналу в турнірі Асоціації Любительського міні – футболу Львова, де мали помірятись силами з молодіжкою Тайму. Команда дуже хороша, а в нас декілька провідних гравців на область грали, і ми вийшли однією четвіркою. Перший тайм ми ”горіли” 3-0, на початку другого вони забили нам ще раз … я знав що нам потрібний перший гол, і ми його забили, далі ще один, а коли наш воротар Нікіта Татарченко забив третій, нас було вже не зупинити. Фінальний свисток, рахунок 4-4 і по пенальті ми “вириваєм” перемогу і проходимо у фінал. Неймовірні емоції !)

– Чи є у пана Віталія кумири у футболі (футзалі) і якщо так, то які?

У футболі це Жозе Моуріньйо – він геній ! Серед гравців це – Кріштіано Роналдо, Девід Бекхем, Зінедін Зідан, Роберто Баджо. У футзалі імпонує гра Євгена Москвіна, Юри Цибика та Віталіка Багряка, знаю їх і поза межами футбольного поля – хороші люди !)

– Ваше хобі, сімейний стан, чим займаєтеся в буденному житті?

У вільний від роботи. Та футболу час, полюбляю російський більярд, або збираємось з друзями пограти в покер, не одружений, дівчини не маю, напевно звучить банально, але шукаю ту єдину на все життя)

– Ваші побажання читачам блогу Воробуса?

Бажаю всім здоров’я, адже це найголовніше у житті. А читачам, які грають у футбол – поменше травм, бережіть себе!

Автор статті: Vorobus.



Також раджу прочитати:

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*