Враження від футбольного поєдинку між збірними України та Сан-Марино (відео) - Блог про Львів

Враження від футбольного поєдинку між збірними України та Сан-Марино (відео)

Вболівальники

Що ж, друзі, завершився багатостраждальний футбольний поєдинок між збірними України та Сан-Марино. Чому багатостраждальний? Згадати лише ситуацію із квитками і все стане зрозуміло.

Ваш автор таки побував на цьому футбольному поєдинку і у сьогоднішній статті спробую поділитися враженнями від побаченого.

Отже, розпочну із організаційних моментів. Так от, доїхати на футбол було таки важко. Принаймні ваш автор їхав з центру десь приблизно годину часу. А все тому, що на дорозі були корки.

Моя думка така, що футбол в нас не так вже і часто проводять, тому можна було обмежити рух транспорту вулицями що прямують до стадіону щоб люди могли швидше заїхати на стадіон. Але, то таке.

Дуже мене здивувало цього разу що на вході людей майже не перевіряли, тобто можна було з собою пронести і алкоголь, і чіпси, і навіть гранати. 😀 Але, можливо це і правильно, бо кожного разу бісить як тебе обмацують.

Стадіон. На футбольних поєдинках у Львові завжди панує неймовірна атмосфера, такою вона була й вчора. Вболівальники протягом матчу не один раз запускали «хвилю», кричали різні гасла, співали українські пісні і несамовито раділи коли наша команда забивала голи.

Банер

А їх, до слова, в цей вечір було аж 9 і що приємно всі вони були забиті у ворота команди-суперника.

Також читайте:   Чи реанімує Костов Карпати?

Воробус навіть не встигав радіти одному голу, як забивали інший. Давненько я такого не бачив параду голів у виконанні нашої команди.

До речі, порадував приємний момент від організаторів. Кожен вболівальник біля сидіння мав паперовий прапор нашої країни. Таким чином, люди могли однаково підтримувати нашу збірну.

А одному сектору навіть подарували футболки національної збірної. Звісно, шкода, що це був не сектор де сидів Воробус, але я і так був у футболці. 😀

Сама гра. А про неї навіть нема що говорити. Якщо вже наш центральний захисник забиває 2 голи, то… Ми ще з хлопцями сміялися а чи бува Женя не оформить хет-трик. 😀

Україна - Сан-Марино

Сан-Марино дуже слаба команда і десь є осад на душі що у Львів не приїхали ті ж поляки. З сусідами було би ой як гаряче.

Фінальний свисток вболівальники зустріли в екстазі й подейкують ще довго Львів святкував перемогу національної збірної.

Після футболу здавалося буде дуже проблематично добратися додому, але на цей раз організатори матчу вже постаралися все зробити максимально комфортно. Від Ашану автобуси їхали кожні 5-ть хвилин як і від автовокзалу різного роду маршрутки й тролейбуси.

Насамкінець, пропоную переглянути відео забитих голів у вчорашньому поєдинку:

Автор статті: Vorobus.



Також раджу прочитати:

коментарів - 14 може ще щось напишете?

  1. VIK 07.09.2013 пише:

    Україна переплюнула навіть Аргентину-Ямайку 💡 💡 💡
    Чекайте, скоро буде нова супер пісня “Україна-Сан Марино 9-0” 😀 😀 😀

  2. VIK 07.09.2013 пише:

    P.s. Це був найгірший день для кіпера Сан Марино

  3. Архіваріус 07.09.2013 пише:

    Нічого особливого у грі української команди не побачив, адже наша збірна грала проти команди юнацької спортивної школи. Тому і результат такий. Будемо бачити, як вони зіграють з іншими збірними. 🙂

  4. VIK, не знаю гірший чи кращий, але в Сан-Маріно люди краще живуть, ніж в Україні)
    Тому нема чому радіти. 😥

  5. Stakeholder 08.09.2013 пише:

    Олександр пише:
    VIK, не знаю гірший чи кращий, але в Сан-Маріно люди краще живуть, ніж в Україні)
    Тому нема чому радіти. :cry:

    :facepalm:

  6. Stakeholder,
    Современное Сан-Марино достаточно зажиточное государство, средняя зарплата – порядка 2000 евро.

    А лохи, з зарплатою у 2000 грн прийшли і такі задоволені. Їм нічого і не треба. Країна ідіотів.

    Футбол, пиво, чіпси і за@бісь)

    Чого тільки варті ці рядки:
    Фінальний свисток вболівальники зустріли в екстазі :facepalm:

  7. Stakeholder 08.09.2013 пише:

    Олександр, до чого тут економіка? стаття про спорт, за такою логікою поляки не мали б вболівати за свою збірну коли вона грає з Італією, а італійці за свою, коли вона грає з Данією, бо в них зарплати менші

  8. Stakeholder, футбол – один із способів зомбування.

    В Бразилії було купа протестів проти проведення ЧС.

    А в нас від Євро в захваті всі були.
    Наприклад, в стадіон Металіст було вкладено наші з вами гроші, а потім задешево продано Курченку.

    Особливо подобається ситуація з Шахтарем. Рекомендую переглянути фільм “Інший Челсі”. Про реальних шахтарів, які ледь виживали, і витрачали останні гроші, щоб піти на футбол. При тому футболісти отримували мільйони, які по суті і були “здерті” з простих людей.

    Коротше, прикладів купа. Не маєш права дивитись на все з закритими очима.

    Та і при чому тут мали вболівати/не мали вболівати. Мова йде про фанатизм. Так, що прийшли з прапорами і співають гімн добре. Але тішитись з того, як перемогли у такої збірної, нема чого. І особливо радіти.
    Це як радіти – ми перемогли Німеччину у другій світовій. Але як живуть у нас, а як у них. Але ж це не про економіку, а про історію. Радіти повинні, що перемогли.

    А свій фейспалм запхни собі в дупу. Дивись далі футбол і радій)) Яке щастя)

  9. Stakeholder 08.09.2013 пише:

    Олександр, шкода мені таких затюканих людей як ти), думаєш, що ти комусь на щось відкриваєш очі і знаєш більше ніж інші, і своїм тупим критиканством задовольняєш своє самолюбство, бо більше нічим, тому що сам ти зі сторони нічим не гірший і не кращий від тих хто тебе так сильно напрягає. якщо хочеш комусь передати своє відношення до чогось, вчись це робити в рамках конкретної теми, а не під статтею про один матч вже і євро і бідні шахтарі і друга світова, ніхто твій хаотичний маразм розгрібати не буде, і єдиною реакцією на це буде той самий фейспалм, так що звикай до нього

  10. Stakeholder, затюкані люди дивляться зомбоящик і ходять на футболи.
    Радіють з перемоги професіоналів, які отримують мільйони, над простими любителями, які вдень працюють, а ввечері бігають в футбол. Радості повні штани.

    Всі ніби розуміють, що зомбоящик – погано, та і алкоголь – зло, але всі з пляшкою пива сидять перед телевізором і дивляться футбол. Це як в порядку речей.
    Крім реклами пива, я в перерві побачив ще й рекламу горілки о_О.
    Он в Росії взагалі навчились вбудовувати рекламу горілки під час самого матчу (типу замість рекламних щитів – монтаж).

    І причому тут гірший чи кращий? Причому це взагалі? Де я казав, що я гірший чи кращий?

    Це не хаотичні твердження, а все починається з рівня життя. Це має цікавити в першу чергу всіх. Та і в нормальних країнах цікавить. Ось і факти я навів, про які далеко не всі знають. Якщо ти не зрозумів, то мені тебе жаль)

  11. Stakeholder 08.09.2013 пише:

    якщо немає ніякої оригінальної відповіді крім як в стилі “сам дурак”, то може не варто вже нічого писати? якщо вже тобі так цікаво, то я за футболом взагалі не слідкую і не був на жодному матчі, і навряд чи буду, бо не переношу балаган, і навмисне не торкаюсь всіх тих тем, які ти тут пробуєш розвивати, оскільки не потрібно приплітати неприплітаюче. якщо ти хочеш здаватись мислячою людиною, то вчись спілкуватись по-суті, а не чіплятися за любу фігню і пішло-поїхало, це стиль безграмотних людей, які мало шо знають, але їм страшенно кортить донести свої недолугі висновки на всі глобальні теми, і бажано в одному реченні. не буду тут оффтопити до посиніння тільки для того щоб останнє слово було за мною, тому, якщо хочеш можеш тут плюватись далі, нехай щастить :hello:

  12. Yuriy 08.09.2013 пише:

    Воробус навіть не встигав радіти одному голу, як забивали інший. Давненько я такого не бачив параду голів у виконанні нашої команди.

    Було б дивно, якби бачив, бо його ніколи й не було

  13. Архіваріус 08.09.2013 пише:

    Олександр, Згоден, що там краще від нас живуть, адже їхній президент, не знаю чи він у них є, шапок не знімав, а тим більше на нарах не парився. 🙂

  14. Stakeholder, сам перший почав показувати свою тупість, фейспалм який ти жодного разу не аргументував.

    Ти запитав, до чого економіка. Я тобі відповів.
    Мене особисто та і багатьох рівень життя в першу чергу цікавить, а футбол в останню чергу. Стрибати від щастя при перегляді футболу, заробляючи копійки, як мінімум, безглуздо.

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*