Як Воробус так і не покатався на новому трамваї “Електрон” - Блог про Львів

Як Воробус так і не покатався на новому трамваї “Електрон”

Де ж той трамвай?

Коли щось нове з’являється у місті, воно одразу ж викликає чималий ажіотаж серед місцевого населення й не тільки. На цей раз таким героєм став – перший український трамвай, який виготовлений у нашому місті.

Впустити в експлуатацію цей транспортний засіб ще мали влітку, але на заваді стали ремонти, які буквально таки заполонили місто Лева. Куди не підеш усюди ремонти, ремонти, ремонти й ще раз ремонти. Як же вони вже дістали.

Та, на День Незалежності трамвай таки почав курсувати вулицями міста, зокрема на маршруті №9а, що простягається від головного вокзалу й до площі Галицької. Подейкують, що після відкриття всіх вулиць трамвай переведуть на маршрут №2.

Але, то лише так говорять, а як буде насправді – побачимо вже незабаром.

Вчора Воробус гуляв центром міста й у якусь мить вирішив перевірити на собі як же працює новий трамвай. Я прийшов до площі Галицької й просто вирішив почекати на трамвай і на ньому відповідно прокататися.

Чекав, чекав, чекав, але трамваю так і не було. Хмм, покататися треба, тому ваш покірний автор вирішив йти вздовж колії поки не зустріну такого популярного зараз транспортного засобу. Час був, плюс за одно хотів перевірити а чи довго йти на головний вокзал.

Йшов ваш автор, йшов, йшов, а трамваю все не було. Я лише згадував слова моїх друзів, колег чи просто знайомих, які казали що вже їздили на трамваї «Електрон» і не один раз.

Також читайте:   Як безкоштовно проїхати у громадському транспорті Львова?

Так дійшов Воробус аж до головного вокзалу і трамвая так і не зустрів. Кого цікавить питання а скільки ж йти пішки до вокзалу саме від площі Галицької, відповідаю – близько години часу. Хоча, не сперечаюся, йшов не швидко і по дорозі робив різні фотографії й просто милувався містом.

Де ж би то побачити трамвай? Трамвайне депо зараз працює лише одне, тому вирішив підійти до нього й глянути а чи бува трамвай «Електрон» не стоїть саме там. Дивився, дивився і й трамваю таки не зустрів. Були ще ідеї піти в депо й попросити охорону зробити фото, але потім від цього відмовився.

Причина? Це треба прикласти багато зусиль і то не факт що мене туди впустять. Ви будете сміятися, але коли приїхав додому то розповідав історії про те як Воробус не знайшов таки нового трамвая своєму дуже хорошому знайомому.

Так от він від мої слів лише посміхнувся й лише додав, цитую: «Ой, Воробусе, я теж сьогодні був у центрі і бачив знову той новий трамвай. Було це близько 3 години дня».

Напевно мені просто таки не пощастило зустріти його, хоча ще не вечір….

Як тільки вдасться покататися на новому трамваї «Електрон» обов’язково про це розповім у найближчих публікаціях на блозі.

Автор статті: Vorobus.



Також раджу прочитати:

коментарів - 7 може ще щось напишете?

  1. Юрко 02.09.2013 пише:

    Можна було ще надрукувати пост про те, як Воробус НЕ буви в Парижі, чи як Воробус не цілувався з Вєркою Сердючкою ))) було-б оригінально …. 😡

  2. patron 02.09.2013 пише:

    Трамвай знову забрали на плановий ремонт – чув з офіційних джерел

  3. Вертоліт 02.09.2013 пише:

    patron, вчора він їздив

  4. zars 02.09.2013 пише:

    Воробус, поїдь до Києва і пошукай гвинтокрил президента…

  5. Пилип Арсенійович 02.09.2013 пише:

    і я бачив трамвай на Сахарова 😕

  6. VIK 03.09.2013 пише:

    Йой, та що ви як малі діти за трамваєм бігаєте 😀 😀 😀

  7. Ihor 10.09.2013 пише:

    Хочете провангую? Це був перший і останній трамвай Електрон в Україні.

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*