Заставний: “Мої голи – це результат вдалих командних дій на полі…” - Блог про Львів

Заставний: “Мої голи – це результат вдалих командних дій на полі…”

Автор хет-трику

Продовжуються змагання на футзальному турнірі під назвою – «Electron cup». Завершився перший тур змагань, в якому, зокрема, команда «Група Здоров’я» впевнено обіграла свого суперника – команду «Нестле» із рахунком 8-3.

Одним із героїв цього матчу став гравець «здорових» – Віталій Заставний.

Наш гравець, зокрема, за досить таки короткий відрізок часу відзначився хет-триком.

Сьогодні він поділиться враженнями від першого матчу своєї команди, а також скаже чого слід очікувати від наступної гри проти команди “Шіша”, яка, нагадаю, відбудеться у суботу, 21 вересня. Початок о 12 годині 30 хвилин.

Отже:

– Доброго дня, Віталій, ви як один із досвідчених гравців, поділіться враженнями від першого поєдинку команди Група здоров’я?

Доброго дня , перш за все хотів би привітати команду з вдалим стартом . Хлопці молодці , старалися . Приємно що нові гравці , які в команді нещодавно , увійшли в гру з перших секунд . У нас тепер є повноцінних дві четвірки . Добре що при комфортному для нас результаті хлопці не зупинилися і ми змогли реалізувати всі моменти які в нас були. По команді суперника важко щось сказати . Нова команда без досвіду участі в таких турнірах , але перший тайм вони відіграли не погано . Хочу побажати хлопцям з Нестле успіхів , думаю у них ще все попереду.

Також читайте:   Воробус про старт в об'єднаній лізі з футзалу

– Вам в цьому матчі вдалося відзначитися трьома голами, пригадайте як ви забивали голи?

Так я забив тричі , але мої голи це результат вдалих командних дій на полі, тому робити акцент на своїх голах я не буду .Просто подякую партнерам за вдалі асисти. До речі я більше задоволення отримую від красивих гольових передач , чим від забитих голів .

– Чого очікуєте від найближчого поєдинку проти команди “Шіша”?

Команду Шіша знаю вже дуже давно. Це команда яка регулярно приймає участь під егідою асоціації . Досвіду в них дуже багато . Останні підсилення вивели команду на новий рівень , команда сильна , з характером. Там грають деякі мої знайомі , але хочу сказати що на футбольному полі у мене немає друзів ,так що буде спекотно !!!

Дякую Віталію за те, що знайшов час оперативно відповісти на запитання, а читачам скажу, що найближчим часом очікуйте на нашому ресурсі більше детальне інтерв’ю із Віталієм Заставним. А саме, де він починав грати у футбол, що вдалося, а що не дуже до наших днів.

Одним словом, має бути цікаво…

Автор статті: Vorobus.



Також раджу прочитати:

1 коментар може ще щось напишете?

  1. Власне, це інтерв”ю з Крістіано Роналдо, який зробив хет-трик у грі з Галатасараєм 🙂

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*