26 жовтня у Львові відбудеться пісенний флеш-моб - Блог про Львів

26 жовтня у Львові відбудеться пісенний флеш-моб

Флеш-моб

Після кількох холодних днів тепло тати повернулося в Україну і радує собою не одну людину. Ще б пак, йдеш по вулиці, світить сонечко, аж не хочеться йти в темний сірий офіс.

Але, таки приходиться…. Роботу ніхто не відміняв.

Смішить мене зараз ситуація із нашими комунальними службами. Коли було холодно – батарей не вмикали, коли стало тепло, все увімкнули і батареї зараз гарячі. Весело, що не кажіть.

Але, як каже наш відомий тренер – то таке. Від тепла ще ніхто не помер. :d

Батареї, тепло – це добре, але незабаром на Львів очікує чергова культурна подія.

Про що будемо говорити сьогодні? Їде зранку Воробус на роботу і зустрічає свого давнього приятеля, а по-сумісництву блогера, – пана Патрона.

Так от, Сашко мене в приватній розмові запитав а чи планує Воробус долучитися до масштабного флеш-мобу, що 26 жовтня відбудеться у нашому місті.

Ваш автор відкрив лише рота на це все, добре що ворона чи сорока не залетіла. Чесно скажу, навіть не знав про флеш-моб, але пообіцяв Патрону ознайомитися із цією майбутньою подією і обов’язково поділитися нею з читачами нашого блогу.

Приходжу на роботу, шукаю інформацію в інтернеті і насправді, 26 жовтня у місті Лева, а саме на площі Ринок відбудеться масштабне дійство – співочий флеш-моб.

Також читайте:   Свято Покрови Пресвятої Богородиці

Присвячений він буде шоу, яке незабаром стартує в Україні і називатиметься – «Битва хорів». Змагатися між собою будуть 8 хорів, по 15 чоловік в кожному.

Але, це буде пізніше, а поки що ще кілька слів про флеш-моб.

Так от, у ньому може взяти участь кожен охочий. Єдина умова – це вчасно прийти (початок о 14 годині) і треба знати такі пісні як «Щедрик» та «Ой та у Львові».

Керувати хором буде заслужений артист України, хормейстр Рубен Толмачов, який разом зі своїм відомим джазовим ансамблем «Man Sound» також буде брати участь у флеш-мобі.

Цікаво буде глянути на це дійство, тому досить таки ймовірно, що Воробус також завітає на це дійство. Єдине що мене турбує, щоб я був у місті Лева і мав вільний час. В принципі те, що флеш-моб відбудеться в суботу вже плюс, бо люди в цей день не працюють і на обід якраз можна зібратися.

А якщо робити його в будній день, то після шостої години вже темно і ефект не той.

Що ж чекаємо з нетерпінням на флеш-моб, а поки що пропоную разом спробувати вивчити слова пісень «Щедрик» та «Ой там у Львові» за допомогою наступних відео:

Автор статті: Vorobus.



Також раджу прочитати:

1 коментар може ще щось напишете?

  1. Архіваріус 23.10.2013 пише:

    Воробусе, не упусти можливості стати лауреатом цього конкурсу. Бажаю успіху. 🙂

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*