Автовокзал “Північний” у Львові відкрито - Блог про Львів

Автовокзал “Північний” у Львові відкрито

Автовокзал Північний

Сьогодні вашому автору довелося побувати в такому районі нашого міста як Топольна. Нічого цікавого там не відбувалося, але ваш автор вирішив спеціально піти глянути на АС-2, яка знаходиться поруч.

А там, до слова, 25 жовтня офіційно був зданий в експлуатацію новий автовокзал «Північний».

Що цікавого там побачив Воробус, як довго будували новий автовокзал, скільки грошей витратили на нову споруду, фото та багато іншого читайте у сьогоднішній публікації на нашому ресурсі.

Отже, розпочну свою розповідь із того, що будівництво нової споруди на АС-2 вже напрошувалося давно. Дуже прикро було бачити людей, які не мають де сісти чекаючи автобуса, а коли падав дощ, то це було взагалі….

Новий автовокзал «Північний» будували близько двох років, а будівництво обійшлося у близько як 15 мільйонів гривень. Зараз будівля складається із трьох поверхів і може вмістити до 10 тисяч відвідувачів.

Що ж, заходимо у середину. На першому поверсі ми бачимо каси, де можна купити квитки на автобус. Черг як таких нема (тому що багато кас) і добре що диктор оголошує коли відправляється той чи інший автобус.

Каси

Плюс, до того всього, на електронному табло можна бачити час відправлення автобуса і кількість вільних місць. Новинка цікава, що не кажіть.

Електронне табло

Єдине що мені не сподобалося, так це те. що чогось кілька рейсів було відмінено. Напевно достатньої кількості людей не назбиралося і автобус вирішили не впускати на рейс. Чесно, дурацька практика.

Також читайте:   Коли відкриють вулицю Личаківську?

Також на тому ж першому поверсі знаходиться платний туалет та кімната матері та дитини.

Нехай уявимо собі що Воробус купив квиток до населеного пункту «Зубів міст», треба десь почекати на свій рейс.

Другий поверх. Саме там знаходиться торговельний центр, де продають всяку всячину. Ваш автор дуже не вникав в деталі продукції, єдине що побачив так це симпатичну продавщицю. Нічого така дівчинка, досить таки нічогенька.

Торговельний центр

На тому ж таки другому поверсі є повний розклад автобусних маршрутів, зал для очікування (бомжів поки що там не бачив як це буває на залізничних вокзалах) та кафе-бар. Бачив люди щось їли, але Воробус не мав часу заходити пити 1517 і пішов собі далі.

Зал очікування

Виходимо з приміщення автовокзалу, перед вами одразу ж вимальовуються нові вказівки із номерами платформ, звідки відправляються автобуси.

А якщо ще далі відійти, то помітите годинник, який показує поточний час. На 12 годину дня людей так аж багато не було, можливо тому що це будній робочий день.

Автовокзал

Та, нове завжди хороше і сподіваюся, автовокзал «Північний» прослужить довго.

Автор статті: Vorobus.



Також раджу прочитати:

1 коментар може ще щось напишете?

  1. vrubli 29.10.2013 пише:

    Видно дівчина-продовець таки справила на Воробуса “нічогеньке” враження, судячи з того, що він нічого не може сказати крім нічого :rolleyes:

    Воробус пише:
    Нічого така дівчинка, досить таки нічогенька.

    😀

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*