Футбол. Чемпіонат України. Карпати без варіантів програють Дніпру (відео) - Блог про Львів

Футбол. Чемпіонат України. Карпати без варіантів програють Дніпру (відео)

Карпати програють

У 13-ому турі чемпіонату України з футболу львівські Карпати на своєму полі приймали гостей із Дніпропетровська – команду Дніпро.

На жаль, для львівських фанатів футболу, гра завершилася повним фіаском їхніх улюбленців із рахунком 0-4.

У зв’язку із матчами збірної чемпіонат України взяв паузу, але вже вчора і сьогодні поєдинки нашої першості відновилися. Львів очікував на цей поєдинок із нетерпінням, адже всі добре пам’ятали як минулого сезону Дніпро обіграв впевнено Карпати із рахунком 4-2.

Чи буде реванш? Саме таке запитання задавали собі вболівальники коли йшли на стадіон? Знали би вони тоді, що реваншу не буде, а 13 число стане невдалим днем для Карпат.

Підопічні Севідова сьогодні програли із рахунком 0-4 і програли по всіх статтях. Зараз можна почати писати звіт про гру, про те як наші хлопці билися, створювали моменти, їм не щастило, але ж такого не було.

Після гри по телебаченню показали статистику. Так от, за всі 90 хвилин Карпати не завдали жодного удару в площину воріт гостей. Де ви таке бачили? Навіть коли грають беззаперечні аутсайдери лідерами, то все рівно удари є і не один. А тут…

Гравців Карпат було просто не впізнати… Сказав би що багато гравців їздило у збірні, недавно повернулися, але цього не було. Так, Федорчук був в збірній, Зеньов і все… Решта ж гравців відпочивали і планомірно готувалися до гри із Дніпром.

Також читайте:   Враження від футзального турніру "Кубок Львівщини-2013"

Чи не готувалися?

Щодо гостей, то вони на класі забили 2 голи, потім ще два, а їхні лідери Коноплянка та Ротань навіть не виходили на поле.

В них середині тижня гра на Лігу Європи, то для чого напрягатися?

Прикро……

Звучить фінальний свисток, який фіксує впевнену перемогу Дніпра з рахунком 4-0, а це означає, що саме команда іспанського спеціаліста Рамоса здобуває чергові три очки. Карпати ж не здобувають нічого і з 16-ма очками залишаються на 9-ому місці в турнірній таблиці.

Наступний, 14-й тур чемпіонату відбудеться наступних вихідних. Зокрема, львівські Карпати поєдинок цього туру будуть грати 26 жовтня. В цей день підопічні Севідова на виїзді будуть зустрічатися із одним з лідерів поточного чемпіонату – командою Металіст.

Гра обіцяє бути дуже цікавою, Маркевич родом зі Львова, але будемо сподіватися що в цій грі наша команда таки здобуде очки.

Вперед, Карпати, до перемоги. А поки що, насамкінець, пропоную переглянути відео забитих голів у сьогоднішньому поєдинку між Карпатами та Дніпром:

Автор статті: Vorobus.



Також раджу прочитати:

1 коментар може ще щось напишете?

  1. russo turisto 20.10.2013 пише:

    Да, вот так пролетели ваши “львы”, как фанера над Парижем. А попросту это называется избиение младенца… 😆

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*