Футбол. Чемпіонат України. Металіст 2:1 Карпати (відео) - Блог про Львів

Футбол. Чемпіонат України. Металіст 2:1 Карпати (відео)

У 14-ому турі чемпіонату України з футболу львівські Карпати на виїзді зустрічалися з одним із лідерів вітчизняного футболу – командою Металіст.

На жаль, для львівських вболівальників футболу, гра завершилася перемогою харків’ян із рахунком 2-1.

Після того, як у минулому Карпати на своєму полі без варіантів програли Дніпру у грі із Металістом їм також прогнозували поразку і то з великим рахунком.

Та, як показала гра, наша команда цілком ймовірно могла зачепитися за результат, але, жаль, цього зробити так і не вдалося.

Десь є образа за те, що команда Севідова провалила початок поєдинку. Почали ніби добре, багато рухалися, але тим не менше до 20 хвилини пропустили два необов’язкові м’ячі. Навіть більше, сказав би практично однакові голи.

На 12 та на 20 хвилині чудові удари вдалися гравцям Металіста – Гомесу та Сосі. Можливо десь міг і виручити воротар Карпат, але то таке. До речі, через хворобу тренера Металіста – Маркевича на лаві запасних не було.

До кінця першої 45-ти хвилинки особливих події не відбулося. За те, цікавим видався другий тайм. Севідов випускає замість Льопи Ткачука і гра Карпат суттєво змінилася. Момент за моменти марнували наші гравці, але 72 хвилині зусиллями Бартуловича Карпати таки забивають гол.

Також читайте:   Хто стане володарем "золотого м'яча"?

Здавалося що ось-ось львівська команда зрівняє рахунок в матчі, але тут на перший план вийшов арбітр матчу – Годулян. Ну, смішно вилучати з поля того ж Бартуловіча за те, що той спитав чому йому дали жовту картку.

Всім зрозуміло, що без гравця команду можна похоронити. Так воно і сталося, але тим не менше Карпати атакували вдесятьох. А арбітр і на далі тягнув час, видумував неправильні вкидання з аута. Але, коли в кінці гри Карпати дійшли до штрафної і суддя дав фінальний свисток, це аж викликало іронічну посмішку тренера львівської команди – Севідова.

Що тут ще казати?

Звучить фінальний свисток, який фіксує перемогу команди Металіст із рахунком 2-1, а це означає що підопічні саме Маркевича набирають чергові три залікові бали.

Карпати ж із нулем у багажі повертаються додому, але їхній відпочинок буде не тривалим, адже вже в найближчу середу на команди очікує поєдинок 1/8 фіналу Кубка України. На цей раз гра відбудеться у Львові і обіцяє бути дуже цікавою.

Вболіваємо за Карпати, бажаємо перемоги нашій команді, а поки що, насамкінець, пропоную переглянути відео забитих голів у вчорашньому поєдинку:

Фото: football.ua.

Автор статті: Vorobus.



Також раджу прочитати:

1 коментар може ще щось напишете?

  1. Архіваріус 27.10.2013 пише:

    Могли і вирвати нічию, але видать футбольний Бог не був прихилиний до Карпат. Але відсноно Дніпра поразка заслуговує поваги. Грали до перемоги, але не вдалось,і програли з джентельменським рахункомю. Так як Реал програв Барселоні. Особливо був гарним другий тайм – Карпати показали трохи свої зубии. 🙂

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*