Футбол. Ліга Європи. Динамо та Дніпро перемагають, Чорноморець програє (відео) - Блог про Львів

Футбол. Ліга Європи. Динамо та Дніпро перемагають, Чорноморець програє (відео)

Блохін на коні

Вчора в Європі знову був великий футбольний день, проходили матчі чергового туру групового етапу змагання під назвою – Ліга Європи.

І хоч це змагання не таке популярне, як скажімо, та ж Ліга Чемпіонів, але люди в Україні дивляться його і вболівають за українські команди.

Як вчора зіграли українські команди, чи є в нас шанси вийти у наступний раунд змагань та багато іншого читайте у сьогоднішній статті на блозі Воробуса.

Розпочнемо нашу розповідь із поєдинку за участю київського Динамо. Так от, підопічні Олега Блохіна останнім часом набрали хід і перемагають у кожному поєдинку.

Чи продовжиться переможна серія київської команди? На це запитання відповідь мала дати гра із швейцарською командою – Тун, яка зірок з неба не хватає.

Для Блохіна чим був цей поєдинок визначальним, так це тим, що це був останній шанс зачепитися за вихід із групи. Якщо б Динамо знову програло, то чує моє серце крісло коуча би істотно похитнулося.

Якби там не було, кияни вчора вийшли на поле і перемогли свого суперника на класі. За всю гру щось важко пригадати моменти у гостей. Динамо ж завдяки голам Ярмоленка, Мбокані та Гусєва святкує першу вікторію у групі.

Також читайте:   «Кубок Весни 2021». «Галицька здоба» зупинилася за крок до фіналу

Розсмішив лише епізод під кінець гри. Гравець Динамо – Гусєв вийшов на заміну, забив гол, а Блохін взяв і помилково його поміняв, хоча заміни ніхто не просив. 😀

Чорноморець.

В одеської команди суперник був куди серйозніший – болгарська команда Людогорець. Протягом усієї гри на полі стадіону «Чорноморець» точилася рівна боротьба, але пощастило в кінці більше гостям.

Після одного із штрафних, помилився кіпер одеситів – Безотосний, а ось відігратися господарі поля так і не зуміли, навіть незважаючи на те, що моментів не бракувало.

Дніпро.

Перед грою Воробус багато писав про те, що якщо команда Рамоса не переможе португальську команду – Пасош Ферейра, то далі нема що нам робити.

Протягом усього поєдинку гості з України мали велику територіальну перевагу, яка втілилася в два голи наприкінці матчу. За Дніпро відзначалися Коноплянка та Ротань.

Через два тижні на українські команди очікують повторні поєдинки з тими ж самими суперниками. Найважче має бути Чорноморцю, для якого поєдинок із Людогорецем буде вирішальним.

Інші ж наші команди мають брати свої три очки.

Вболіваємо за український футбол, а поки що, насамкінець, пропоную переглянути відео забитих голів у вчорашніх поєдинках за участю українських команд:

Фото: lenta-ua.net.

Автор статті: Vorobus.



Також раджу прочитати:

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*