Футзал. Чемпіонат України. ЛТК 6:3 Енергія - Блог про Львів

Футзал. Чемпіонат України. ЛТК 6:3 Енергія

Енергія програє в Луганську

У 5-ому турі чемпіонату України з футзалу львівська Енергія на виїзді зустрічалася із командою з Луганська – ЛТК.

На жаль, для львівських вболівальників футзалу, гра завершилася поразкою нашої команди із рахунком 3-6.

Після домашньої перемоги в минулому турі над командою Спортлідер +, здавалося переможну ходу Енергія мала продовжити і в Луганську проти ЛТК.

Лише здавалося…

До гри із львівською командою господарі майданчику не набрали жодного пункту і здавалося підопічні Косенка здобудуть легку перемогу, але… на жаль, ми програли.

Хлопці Ковальчика вийшли на цю гру як на останній бій і повністю переграли команду зі Львова.

З перших хвилин гри стало зрозуміло, що ЛТК буде грати другим номером. Як виявиться згодом, ця тактика себе виправдає.

Енергія побігла забивати і напоролася на контрвипад. 11 хвилина – швидка атака гравців ЛТК завершується точним ударом Вершиніна.

Тут же Бессалов (ЛТК) міг подвоїти перевагу своєї команди, але «енергетикам» просто пощастило. Натомість в наступній атаці львівська команда взяла і забила. Бондар прострелив, а Павленко в дотик відправив «шкіряного» у сітку воріт ЛТК.

1-1 і все розпочинається спочатку в другому таймі? Ні, за кілька секунд до свистка на перерву Разуванов вводить аут, м’яч на своєму шляху зачіпляє когось із гравців Енергії, рикошет і вже 1-2 ми програємо.

Другий тайм був куди багатший на голи. За що ми і любимо футзал. Лише розпочався тайм як Мануйленко збільшує перевагу своєї команди до 3-1. Енергія кидається відіграватися у п’ять польових і вже кіпер ЛТК забиває свій гол.

Також читайте:   «Sport Traveler UA» у гостях в олімпійської надії - Ярослави Магучіх (відео)

4-1 і це вже перемога? Іншої думки були гравці Енергії – Кузь та Павленко, які скорочують відрив в рахунку до мінімуму. Потім Овсянников міг і взагалі зрівняти рахунок в зустрічі, але господарів полі виручила стійка.

А далі ЛТК вже нас не пробачив. Голи Савенка та Разуванова ставлять крапку в цьому поєдинку.

Звучить фінальна сирена, яка фіксує перемогу господарів майданчика з рахунком 6-3, а це означає, що саме підопічні Ковальчика здобувають перемогу, яка для них, до слова, стає першою в цьому чемпіонаті.

Енергія є програє і не додає жодного пункту в турнірну таблицю.

Результати решти поєдинків сьогоднішнього туру наступні:

Єнакієвець 2-2 Локомотив
Спортлідер + 2-4 Кардинал-Рівне.

У турнірній таблиці лідирує команду із Єнакієве, яка має у своєму активі 13 очок, на другому місці – наша Енергія (7очок), замикає трійку – Ураган із 5-ма очками в своєму активі.

Наступний, 6 тур чемпіонату відбудеться рівно через тиждень, проте, Енергія цей тур пропускає, а зіграє вже у 7 турі, який відбудеться 4 листопада. Наша команда в цей день вдома прийматиме – рівненський Кардинал-Рівне.

Чекаємо нових матчів і, звісно, що перемог від нашої команди!!!

Фото: galsports.com.

Автор статті: Vorobus.



Також раджу прочитати:

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*