Футзал. Електрон cup. Львівгаз перемагає на турнірі + підсумки - Блог про Львів

Футзал. Електрон cup. Львівгаз перемагає на турнірі + підсумки

Львівгаз перемагає

Тільки що ваш автор приїхав додому із футзалу. Невже Воробус знову почав грати у свою улюблену гру? Відповідаю, ні, а просто їздив дивитися на вирішальні поєдинки кубка Електрон cup, які проходили якраз саме сьогодні.

Хто став чемпіоном, які враження залишилися від фінальних поєдинків та багато іншого читайте далі.

Спершу відбувалися півфінальні поєдинки. У першому з них між собою грали команди «Княжий ринок» та «Лемберг». Ніби протягом усієї гри краще виглядали останні, але футбол і є тим цікавим, що виграє та команда, яка забиває більше голів.

А нею стала команда «Княжий ринок», яка із рахунком 4-3 таки перемогла свого опонента.

Щодо другого півфіналу, то давненько не пригадую настільки напруженого та по ходу гри драматичного поєдинку у якому між собою зустрічалися команди «Львівгаз» та «Шіша».

Перед грою багато хто передрікав перемогу більш іменитішої команди (Львівгаз). Проте, гра показала, що прогнози завершуються із початком поєдинку. Команда «Шіша» дала справжній бій своєму супернику і чесно скажу, не заслуговувала на поразку.

Відкрили першими рахунок в зустрічі саме білі (Шіша), проте «газовики» досить таки швидко вирівняли паритет. А далі свої кращі якості демонстрували воротарі обидвох команд. Раз за разом вони виручали свої команди, але під кінець 2 тайму вже і вони були безсилими.

«Львівгаз» виходить вперед, здавалося все? Але, «Шіша» переходить на гру в 5 польових, і Василь Коваль робить неймовірне. 2-2 і все починається спочатку.

Також читайте:   У західному дербі ФК "Львів" грає внічию з тернопільською "Нивою"

Останні хвилини гри проходили в дуже нервовій обстановці. Команди розуміли, що будь-яка помилка вирішить долю зустрічі, а ось вболівальники, яких зібралося на полях «Електрону» досить таки багато очікували на серію пенальті.

Та, її так і не відбулося. За кілька секунд до завершення гри рокової помилки допустився кіпер та захист команди «Шіша», м’яч відскочив на ногу, гравця «Львівгазу», якщо не помиляюся Писька, і останній буквально таки прошив кіпера команди «Шіша».

Часу щоб відігратися в «білих» вже не було. «Львівгаз» перемагає з рахунком 3-2 і виходить у фінал змагань, де на них вже очікував «Княжий ринок».

Вирішальні поєдинки були вже не таким цікавими. У матчі за третє місце психологічно надламана «Шіша» мінімально (із рахунком 2-3) програла Лембергу, а ось у фіналі «газовики» не залишили шансів обезкровленому «Княжому ринку» 6-1.

Чому обезкровленому? Бо до гри і по ходу неї, багато гравців зламалося і боротьби як такої не вийшло. «Львівгаз» заслужено перемагає з чим ми їх і вітаємо.

Щодо кращого гравця за версією Воробуса, то я би його віддав кіперу «Княжого ринку» – Стасу. Помітно, що людина розбирається у футзалі і ще й як.

Турнір «Електрон cup» завершено, але попереду нові змагання, у яких можливо й прийматиме участь ваш покірний автор – Воробус. 😀

Автор статті: Vorobus.



Також раджу прочитати:

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*