Готуймо цукерки. Хеловін наближається… - Блог про Львів

Готуймо цукерки. Хеловін наближається…

Цукерки або смерть

Як відомо, вчора у Львові був великий футбол, проходив поєдинок 1/8 фіналу Кубка України. Вже вчора на вулицях міста можна було побачити людей, які ходили в масках.

Як ви думаєте для чого їх надягають?

Не тому, що лише саме, таким чином, люди бережуть своє лице від можливих опіків, а ще й тому що наближається свято під назвою – Хеловін (ніч чи день нечистої сили). Гарбузове свято відзначають у ніч із 31 жовтня на 1 листопада.

Тому, можна не сумніватися, сьогодні людей в масках можна буде побачити і не раз.

Сьогодні зранку багато говорив з колегами, а саме на тему того як же вони збираються святкувати Хеловін і чи взагалі вони збираються це робити.

Знаєте що вони мені відповіли? Що прийдуть посеред ночі додому до Воробуса і будуть вимагати цукерки. Якщо я відмовлюся, то вони мене віддадуть злим силам.

Автор блогу так подумав, погадав і вирішив що треба втікати з дому, щоб злі люди мене точно не віддали злим духам. 😀

Чув також від колег, що збираються святкувати Хеловін на дискотеці та в лісі. Перший варіант вже аж такий заїжджений, а ось в лісі ідея – не погана. Єдине що треба, так це не заблукати і не підпалити згадуваний ліс. 😀

А найкраще, все-таки, як на мене, Хеловін святкувати в колі друзів. Зробити таку собі міні-вечірку, вдягнути страшні костюми, купити гарбуза і гулянка аж до рання. Єдине, що турбує в цій ситуації, так це те, що в п’ятницю треба йти на роботу. Тому, досить багато закладів святкує це свято вже завтра.

Також читайте:   Чи варто дарувати квіти на 8 березня?

Яким костюм надягти?

Як відомо, рік 2013 – це рік змії. Костюма змії як такого нема, то можна як варіант взяти живу змію і повішати собі на шию. Побачимо чи хтось наважиться підійти до вас і її погладити. 😀

Жарти, жартами, а якщо серйозно, з костюмами це вже як хто що любить. Комусь подобається прийти в образі Гарі Потера, комусь у костюмі двірника, а комусь у костюмі пса. 😀

Як говорив відомий телевізійний актор – «Головне щоб весело було». 😀

Які цукерки дарувати гостям?

Та які хочете, головне щоб нечисті вони сподобалися. А то остання буває різною, може і 1517 попросити налити. 😀

Якби там не було, свято Хеловіна наближається, тому треба вже починати боятися. Можливо й Воробус до когось прийде із бабаями. 😀

P.S. Не забувайте також що не всі люди сприймають святкування Хеловіна жартома. Тому, будьте культурними щоб ніч на Хеловін ви не провели у найближчому відділенні міліції.

Фото: lubov-plus.org.ua.

Автор статті: Vorobus.



Також раджу прочитати:

1 коментар може ще щось напишете?

  1. Stakeholder 31.10.2013 пише:

    Хеловін (ніч чи день нечистої сили)

    Хеловін – це день всіх святих :facepalm:

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*