Переводимо стрілки годинників на годину назад - Блог про Львів

Переводимо стрілки годинників на годину назад

Не забуваймо!!!

Сьогодні надворі п’ятниця, 25 жовтня, а це означає, що робочий тиждень потрохи завершується і на нас очікують тривалі вихідні, на яких можна буде як слід відпочити.

Зранку їхав на роботу, то всі знайомі як один хотіли спати. І лише Воробус – рання пташечка був як свіженький фрукт, який лише зірвали з дерева. Такий вже той Воробус. 😀

Чому люди такі сонні? Відповідь проста – втомилися від роботи, адже не так просто працювати і кілька днів підряд. Відпочивати значно краще.

Знаєте що Воробус сказав чим людям, щоб не падали духом, бо вже в ніч із суботи на неділю можна буде як слід виспатися.

Чому так? Справа у тому, що саме в ніч із 26 на 27 жовтня в Україні переводять годинники, на цей раз на одну годину назад, а це означає, що ми офіційно наближаємося до зими.

Тепер ніч буде надходити швидше. От будете повертатися з роботи в 7 годині , а це вже буде 8 година вечора. Тому, на вулицях будьте обережними. Неадекватів вистачає…

Також, хто планує десь їхати із суботи на неділю – не забудьте за те, що годинники переводять на годину назад. В іншому ж випадку просто приїде на вокзал і будете цілу годину пити каву або чай або ж просто досипати. 😀

Також читайте:   У кожного своя публіка

Ще додам, насамкінець, що переведення годинників на годину назад відбудеться в 4 годині ночі 27 жовтня.

Воробус так собі подумав, що треба потрохи вже переводити стрілки годинників, а то можна і за все забути на світі. 😀

До речі, якщо є бажання і можливість цілком реально з’їздити десь відпочити на природу в ті ж Карпати чи на річку. Погода цьому сприяє. Зокрема, на вихідні, синоптики прогнозують теплу сонячну погоду, без істотних опадів. Температура повітря вдень буде коливатися від 20 і до 23 градусів вище нуля.

Вночі ж стовпчики термометра не будуть опускатися нижче 10 градусів із позначкою – «+».

Якщо можливості нема далеко їхати, то як варіант піти на шашлики в ліс. Там зараз все у листі, дуже гарно. Головне щоб була хороша компанія. 🙂

Якби там не було, блог Воробуса незважаючи ні на що, бажає читачам нашого ресурсу гарних вихідних і з новими силами вступити в новий робочий тиждень.

P.S. Також не забуваймо, що в суботу, 26 жовтня свій черговий поєдинок у рамках чемпіонату України проведуть футбольні львівські Карпати. На цей раз вони на виїзді зустрічатимуться із одним із лідерів поточного чемпіонату – командою Металіст. Початок зустрічі о 19 годині 30 хвилин. Пряму трансляцію гри можна буде глянути на телеканалі «2+2».

Автор статті: Vorobus.



Також раджу прочитати:

1 коментар може ще щось напишете?

  1. юн 26.10.2013 пише:

    На Сювайі собі куплю телевізор Елєктрон за 50 рублів

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*