Підсумки футзального турніру “Adelina cup-2013” (команда “Чак Норіс” лише четверта) - Блог про Львів

Підсумки футзального турніру “Adelina cup-2013” (команда “Чак Норіс” лише четверта)

Чак Норіс програє Волі

І знову футзал на блозі Воробуса, на цей раз аматорський.

Вчора у спорткомплексі «Локомотив» завершилися змагання традиційного кубку під назвою «Adelina cup-2013».

Розпочну розповідь із футзального поєдинку за участю команди, яку тренував протягом усього турніру Воробус. Називається вона – «Чак Норіс».

Так от, після прикрої поразки у півфіналі змагань від команди «Розетка» на гру за третє місце хлопці виходили з метою – здобути хоча би бронзові нагороди. На жаль, цього зробити так і не вдалося, але на це є багато причин.

По-перше, команда «Чак Норіс» грала гру із командою «Воля» без замін. По-друге, все-таки, зіграності в нашої молодої команди нема такої як в суперника і цілком заслужено ми програли. Досі не можу зрозуміти як «Воля» програла у півфіналі.

Щодо нашої гри з ними, то в грі було три ключових епізоди:

1. Провал на початку гри. Хлопці з «Чак Норіса» вийшли на гру якимись переляканими, одразу ж пропустили гол і Воробусу терміново прийшлося брати тайм-аут. Після нього команда почала грати як вміє, мали багато моментів щоб забити гол, але натомість пропустили ще раз.

2. Провал на початку другого тайму. Знову швидкий гол, паніка, тайм-аут і хлопці знову починають добре грати.

Також читайте:   Португалія (U-17) – Україна (U-17). Товариський матч № 1. Анонс

3. Ну, а вирішальним моментом гри стала травма лідера команди «Чак Норіс» – Віталія. Продовжити гру він не зумів, заміни не було, «Воля» грати 4 на 4 не хотіла і зрозуміло було, що підсумковий рахунок буде явно не на нашу користь.

Тому, саме команда «Воля» здобуває бронзові нагороди кубку «Adelina cup-2013». Хлопцям із «Чак Норіс» хочеться лише подякувати за гру.

А переможцем змагань серед чоловіків стала прогнозовано – команда «Розетка» на чолі з їхнім лідером – Нікітою, які у фіналі були сильнішими за команду «Віасат».

Щодо жіночих змагань, то тут пальму першості здобула у напруженій боротьбі команда «МТС», яка лише у серії пенальті зуміла здолати команду «БТР». Команди були дійсно гідними одна одної, але в лотереї перемогли на даний момент більш фартовіші дівчата.

Але, команда «БТР» не залишилася без нагороди. Окрім срібних медалей та кубка кращим гравцем на жіночих змаганнях – стала дівчина Юля, яка продемонструвала неабиякий клас гри. 🙂

Футзальні змагання під назвою «Adelina cup-2013» на цьому завершилися, а з ним і завершуються репортажі про цей турнір на блозі Воробуса.

Дякую за увагу і до зустрічі на нових турнірах.

Автор статті: Vorobus.



Також раджу прочитати:

1 коментар може ще щось напишете?

  1. bankiduki 28.10.2013 пише:

    Воробус – спасибі за твою турботу
    Всі оцінили тренера роботу
    Зіграли непогано ми у цю днину
    Віддали переможцям заслужину данину

1 Згадки про дану статтю в Інтернеті

  1. Підсумки роботи блогу Воробуса в жовтні

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*