Підсумки роботи блогу Воробуса в жовтні - Блог про Львів

Підсумки роботи блогу Воробуса в жовтні

Підсумки роботи блогу

Сьогодні надворі 31 жовтня, четвер, а це означає, що поступово ми наближаємося до вихідних, а також до нового місяця – листопада.

Традиційно в кінці кожного місяця блог Воробуса підводить підсумки роботи ресурсу, а також прогнозує що буде далі. Звісно, що останнє робити важко, бо ніколи не знаєш що чекає на Воробуса чи тих же людей завтра.

Підсумки. Подій, як завжди, було багато, але серед великої кількості публікацій виділив би наступні:

Спорт. Команда Воробуса – Група Здоров’я припинила свої змагання на кубку трамваю «Електрон». Як це не банально і не прикро звучить, але ми в плей-офф потрапили на дуже сильного суперника – команду «Львівгаз». Особливої боротьби ми нав’язати не змогли і закономірно програли.

Одразу ж після останньої гри автор блогу вирішив покинути команду і зайнятися тренерською діяльністю, адже в палаці спорту «Локомотив» стартував традиційний кубок під назвою «Adelina cup». На жаль, наша команда «Чак Норіс» задовольнилася тут лише четвертим підсумковим місцем. Та, незважаючи на це, турнір сподобався.

Також у темі спорту варто згадати те, що збірна України з футболу у плей-офф зіграє з французами і те, що львівські Карпати припинили боротьбу за кубок України.

Культурні події. Також було багато чого, але тут виділив би свято сиру і вина, яке зібрало дуже багато відвідувачів і відкриття пам’ятника кавоману – Кульчицькому. Все-таки, приємно коли роблять щось нове у нашому місті.

Також читайте:   Воробус перетнув позначку у 6000 написаних публікацій

Гриби. Як не згадати за грибний сезон. Нещодавно Воробус їздив у ліс, то що можна сказати? Гриби вже завершилися і малоймовірно, що вони знову появляться. Погода вже не та. Та, протягом жовтня грибочків було настільки багато, що лише треба було не лінуватися, а їхати й збирати лісові дари.

Львів. Тут, на мою думку, відбулося дві знакові події.

Перша – відкриття нового приміщення автовокзалу «Північний», друга – трагічна гибель дитини, яка впала в люк. З останніми виявляється у місті Лева неабиякі проблеми. І дуже хочеться вірити, що подібного у місті не повториться.

Чого слід очікувати на блозі Воробуса в листопаді?

Звісно, передбачити майбутнє важко, але все йде до того, що незабаром стартує новий лижний сезон. Погода поступово погіршується, тому цілком ймовірно буде падати сніг.

Також в листопаді відбудеться дві футбольні битви за вихід на чемпіонат світу між збірними України та Франції. Звісно, команда суперника явний фаворит змагань, але треба виходити і довести що ми таки сильніші.

Час покаже….

Життя триває, залишайтеся з нами – ваш Ігор Воробус. 🙂

P.S. Ага, і забув сказати, Львовом кажуть гуляє педофіл.

Автор статті: Vorobus.



Також раджу прочитати:

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*