Стартував продаж квитків на гру Україна-Франція - Блог про Львів

Стартував продаж квитків на гру Україна-Франція

На футбол у Київ

Багато говорять про те, що Воробус занадто багато пише про футбол. Це так і останнім часом намагаюся менше писати на спортивні теми, але так вже складаються обставини, що змушений висловити точку зору по тому чи іншому питанні.

Що на цей раз зацікавило автора блогу?

Справа у тому, що від сьогодні, 24 жовтня, на сайті Федерації футболу України розпочався продаж на футбольний поєдинок між збірними України та Франції, який, нагадаю, 15 листопада відбудеться у столиці України – місті Києві.

Як зазначили у федерації футболу нашої держави, щоб уникнути спекуляцій із квитками більшу їх частину вирішили продавати через всесвітню мережу інтернет. Тому, більше 50-ти тисяч квитків буде реалізовано саме таким чином.

Воно то все добре, правильно зробили, в Європі така практика давно поширена, але ж у федерації не подумали, що сайт для продажу квитків дуже слабенький і може просто напросто впасти.

Приходить Воробус з роботи додому, їсть і вирішує спробувати квиток на цю гру. А чому б і ні? Все-таки, не кожного дня побачиш на власні очі такий футбольний поєдинок.

Заходжу на сайт і переді мною картина – «Service Temporarily Unavailable». Для тих, хто не знає англійської скажу, що це означає що сайт тимчасово недоступний.

Також читайте:   Футбол. Ліга Чемпіонів. Копенгаген - Дніпро. Прев'ю

Де квитки?

Кількість запитів настільки велика, що ресурс федерації футболу України дуже часто падає.

Що робить Воробус? Я оновляю сайт разів так з 12-15-ть і нарешті сайт таки завантажився.

Пробую залогінитися і знову треба оновляти сайт триста разів. Через пів години таки зайшов пробую вибрати квиток, а там починаються такі глюки. Ніби пише, що перепустки є, а насправді це інформація з іншого сектору.

Одним словом мене дістало, вимкнув я це все. Не треба мені того футболу з такими от мордуваннями. Поїду на футбол лише якщо хтось вже запропонує готовий квиток.

Яким чином ще можна купити квиток на гру?

Відповідаю – за допомогою колективного замовлення. Для цього треба надіслати факс за телефоном: (044) 521-06-35. Але, розглядають вашу заявку лише тоді, коли хочете купити не менше 20-ти квитків.

Після 8 листопада частина квитків надійде у вільний продаж, а саме у каси стадіону НСК «Олімпійський». Уявіть собі які там будуть черги.

Одним словом, епопея із квитками на гру Україна-Франція лише розпочинається….

Насамкінець додам, що перепустки на гру в Києві коштують від 40 і до 1000 гривень.

Україно, вперед!!!!

Автор статті: Vorobus.



Також раджу прочитати:

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*