Як у Воробуса почав глючити смартфон Samsung – Duos

Глюки телефону

Вчора ввечері у вашого автора почав глючити мобільний телефон. Все розумію, там якась програма не так працює як треба, але коли вже ніхто не міг до мене додзвонитися, добряче задумався над цієї проблемою.

Але, кажуть ранок вечора мудріший, тому вирішив прокинутися сьогодні з самого ранку і спробувати самому вирішити проблему відсутності зв’язку із Воробусом.

З чого почати? Перше за все переконався на власному досвіді що дуоси глючать і то так конкретно. Коли купив смартфон, то спершу все працювало, не було жодних нарікань, а ось через рік часу, як бачимо, почалися проблеми.

Спершу Воробус розібрав телефон, витягнув батарею, сім-картки, прочистив контакти, але це явно не допомогло.

Хмм, напевно таки пам’ять телефону забита. Що я роблю? Видаляю багато програм, які до того встановив на свій телефон і само собою очищую картку пам’яті.

Цікава деталь в тих телефонах Samsung, що багато програм не хочуть ставитися на картку пам’яті, а забирають системні дані телефону. Тому, при купівлі «трубки» уважно дивіться не на те, скільки камера має, а те, скільки пам’яті є в телефоні.

«Почистив» телефон, «почистив» картку пам’яті, перезавантажив операційну систему і що ви думаєте, телефон як глючив до мого втручання, так і глючить і на далі.

Також читайте:   Чому не працює Viber?

Що робити? Є варіант оновити програмне забезпечення. Варіант, але Воробус вирішив зіграти конем. Взяв, зайшов у налаштування телефону, вибрав відновити заводські налаштування і натиснув – «ок».

Звісно, що всі дані із телефону знищаться, тому перед тим, як натискати «заводські установки», зайдіть у програму «Samsung Kies» і виберіть пункт меню – «зробити резервну копію даних». Саме за допомогою цього файла, який збережеться на ПК, зможете згодом відновити свої контакти, облікові записи й так далі.

До заводських налаштувань телефон було повернено, і що можна сказати? Почали приходити смс-повідомлення про те, що Воробусу намагалися додзвонитися. 😀

Ніби все ок, контактні дані вдалося повернути, але автор блогу вирішив перестрахуватися і таки оновити програмне забезпечення. Це можна зробити за допомогою згадуваної програми – «Samsung Kies».

При підключенні мобільного до Пк, саме в цій програмі вам видасть повідомлення що є оновлення для телефону.

Поставте їх собі як це зробив Воробус і телефон почне працювати значно краще.

Ось так от я вирішив свою проблему, а то якби почав нести телефон в сервісні центри, саме розумієте, це було би на довго.

Автор статті: Vorobus.



Також раджу прочитати:

коментарів - 3 може ще щось напишете?

  1. daruemic 17.10.2013 пише:

    💡

  2. fedun 18.10.2013 пише:

    розумно 🙂

  3. VIK 20.10.2013 пише:

    http://4pda.ru/forum/index.php?showtopic=309317 там знайдеш майже всі відповіді про свій моб 😉

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*