Чому маршрутки так погано їздять у вихідні дні? - Блог про Львів

Чому маршрутки так погано їздять у вихідні дні?

Пограємо в карти?

Любить Воробус писати про транспорт, а ще більше його критикувати.

Не знаю, чи то у мене так чи то у всіх, але вічно коли ваш автор їде нашим транспортом, то відбуваються казуси.

Чергова така пригода відбулася зі мною в цю неділю. Їздив Воробус у Рудно. Так от, стою на зупинці, чекаю маршрутне таксі (№184а), інтервал руху аж вражає. Цілих пів години довелося чекати і уявіть собі, це середина вихідного дня.

Приїздить маршрутка, людей у ній вже є досить таки достатньо, Воробус з труднощам заліз. Їдемо, починає мені щастити, бо один із пасажирів заліз не у ту маршрутку й одразу ж звільнив місце для сидіння якраз саме там де стояв ваш автор.

А ось після привокзального ринку почалися справжні пригоди. Водій не звертав уваги, що місця в салоні вже явно нема, а далі пхав і пхав людей. А вони, до слова, сідали різні. Якась бабка залізла і давай гнати на вашого автора чого це я їй не звільняю місце.

Все розумію, старша людина, але ж коли Воробус звільнить місце, то мені прийдеться висіти у повітрі. Хто таке хоче?

Ще якийсь чоловік заліз у салон з сумкою грушок. Водій раптово загальмував і пів сумки грушок вилетіло з сумки. Пасажир кричить що треба збирати фрукти, хтось там вже собі взяв кілька штук, а в маршрутку і на далі лізуть люди. Апогеєм цього всього стало те, що в районі «Епіцентру» два чоловіки примудрилися залізти у салон із якимись трубами.

Також читайте:   Воробуса впізнали у трамваї №8

Воробус лише брався за голову. Люди просто себе не поважають, коли лізуть в таку набиту маршрутку.

А як ви думаєте, читачі блогу, чому такі проблеми із маршрутками? А все просто, перевізники собі самі встановлюють графік руху та їздять як хочуть.

Та люди то їхати хочуть…..

Питаю знайомого а чого так рідко їздять маршрутки? На що чую відповідь, що в суботу-неділю – це стандарт. А нічого, що люди десь в гості їдуть, гарно одягнені, хочуть комфорту в салоні?

Та, маршрутчики забили на людей. Вони їдуть лише тоді, коли їм вигідно, коли назбирається ціла зупинка людей і то ще під питанням.

Пам’ятаю ще колись один із наших читачів писав, що треба позбутися цих всіх маршруток, а зробити так, щоб транспорт підпорядковувався одному підприємству.

Чому людина яка платить гроші за проїзд має чекати годину на своє маршрутне таксі? Чому вони стояти на кінцевих зупинках і грають карти замість того щоб їхати?

Про яку там Європу ми можемо говорити? А Воробус ще заїкався за електронний квиток.

Так завжди не буде, буде ще гірше?

Автор статті: Vorobus.



Також раджу прочитати:

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*