Чи варто хлопцям носити кульчик у вусі? - Блог про Львів

Чи варто хлопцям носити кульчик у вусі?

Кульчик у вусі

Знову Воробус захопився футболом. Ну, таке вже життя і такі дні, що дуже багато футбольних поєдинків проходило в останні дні.

Але, сьогоднішній останній робочий день тижня розвію таки актуальною публікацією, яку мав написати вже давно просто руки ніяк не доходили або ж забував за цю тему.

Називається вона просто – «Чи варто хлопцям носити кульчик у вусі?».

І справді, коли йдете вулицями нашого міста й не тільки часто бачите хлопців, які носять кульчики у вусі. Одні люди кажуть, що це дикість і таких людей треба бити по одному місці за подібне, інші ж, що це свого роду культура й хто що хоче, той і має носити.

Воробус спробує висловити свою думку по цьому питанню.

Отже, чесно скажу не знав що означають кульчики у чоловічих вухах. Почав питати колег, які їх мають.

Відповідь була такою, що якщо кульчик в лівому вусі, то хлопець єдиний син в сім’ї, якщо в правому, то людина нетрадиційної орієнтації. Якщо ж в обох, то це просто прикраса.

Також за словами колеги, традиція носити кульчики прийшла до нас ще із часів козацтва. Саме наші пращури почали носити ці прикраси і це означало, що саме ця людина являється єдиним господарем у сім’ї і її навіть не закликали проходити військову службу.

Також читайте:   Чому студенти дають хабарі викладачам?

Щодо інших народів, то там кульчик означав наступне:

Стародавні євреї так відзначали своїх рабів. Стародавні греки відзначали тих , хто займається проституцією. Єгиптяни і ассірійці підкреслювали свій високий соціальний статус. Пірати носили кульчик у вусі як плату за майбутнє своє поховання тому, хто знайде викинутий на берег труп.

Трохи пізніше морякам видавали сережки як символ першого перетину екватора.

Що тепер? Багато хто каже, що кульчики у вусі – це символ нетрадиційної орієнтації. Навіть пам’ятаю один пан казав, що якщо людина (чоловік) має кульчик у вусі, то цій людині бракує клепки. Пам’ятаю навіть передача була і там ведучий коли вчепив прикрасу, то пан перестав її дивитися.

Як на мене, кульчик у вусі чоловіка – це просто такий собі писк моди. Захотілося людині якось привернути увагу до себе, то вчепила собі кульчик. Після цього всі на тебе звертають увагу, кажуть а хто це такий. Є й дівчата, які люблять хлопців з кульчиками.

А ну спитайтеся чоловіків, які носять кульчики чи вони знають що це означає?

Воробус не носить подібних прикрас і у найближчому майбутньому не збирається., бо вважаю це дикістю. Хоча, як мені казали «ніколи не кажи ніколи». 😀

Справа ваша…..

Автор статті: Vorobus.



Також раджу прочитати:

коментарів - 6 може ще щось напишете?

  1. russo turisto 08.11.2013 пише:

    Кольцо лучше всего носить в носу. Будешь как папуас. 😆

  2. VIK 08.11.2013 пише:

    зараз ті кульчики куди тільки не чипляють 😀 😀 😀

  3. KIler 08.11.2013 пише:

    Мені все рівно. Я не носив ніколи й не буду. 🙂

  4. Stakeholder 08.11.2013 пише:

    а чому люди роблять татуювання? а чому по-різному одягаються? а чому роблять різні зачіски? чому носять прикраси? думаю обговорювати можна багато, але якщо коротко – то для того щоб виділитись, підкреслити себе якось. і тут вже справа в звичках і в характері, яким світом людина живе більше, внутрішнім чи зовнішнім. спостерігав багатьох людей, які чіпляють постійно на руки, на шию купу всяких цяцьок, але я їх не критикую, просто коли уявлю себе на їх місці, то не уявляю щоб я зранку вставав на роботу і ходив по хаті і похапцем на себе все це чіпляв) я взагалі нічого додаткового крім одягу на себе не чіпляю. а що до кульчиків, якщо їх носять більш-менш дорослі люди, то думаю це для них може бути як згадка про якийсь період, якесь визначення того, що вони все ще ті ким були раніше, тай просто непогано дивиться).

  5. Bruno 10.11.2013 пише:

    я не бачу в цьому нічого особливого, але якщо комусь подобається нехай собі носить на здоров’я 🙂
    якщо гарно вибрані, то це досить стильно виглядає
    Правда бачив одного разу по чотири в кожнову вусі – то це вже дикість якась 😥

  6. VIK 10.11.2013 пише:

    В аеропорту на металодетекторі не пропустять 😀 😀 😀

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*