Чи варто взимку спати при відчинених вікнах - Блог про Львів

Чи варто взимку спати при відчинених вікнах

Відчинені вікна

Сьогодні надворі 3 листопада, неділя, сонячний теплий ранок, а отже поки є час, Воробус спробує відповісти на інші запитання, які приходять на адресу блогу або ж особисто вашому покірному автору.

Так от, люди пишуть багато, часто і не лише в нашу традиційну рубрику – «Запитай у Воробуса». Ось буквально, для прикладу, кілька днів тому, в одному з коментарів наш читач Юн запитав наступне, цитую: «Воробус напиши статтю про те, чи зараз та й взагалі зимою потрібно спати при відкритих вікнах бо батареї гріють і в хаті тепло».

Чесно скажу, подобається мені вести персональний блог. Чому? Та хоча б через такі от запитання.

Про що лише не питали Воробуса читачі. Це і як прати шкарпетки, як знайти кохану дівчину, як поїхати…, а тепер от про відчинені вікна.

І справді, погода зараз в Україні, та у Львові зокрема дуже тепла і вже навіть читав, що температурні пороги у 2013 році б’ють всі можливі рекорди.

Любителі тепла радіють, але аж ніяк не любителі зимових видів спорту. Вони думали, що сніг вже на порозі, а він, як виявилося, просто таки запив.

Щодо твого запитання, Юне, то є така проблема, батареї гріють, в хаті спекотно, але погодься краще нехай тепло буде чим будемо замерзати.

Не сказав би що треба спати цілу ніч із відчиненими вікнами, але провітрювати хату треба і досить таки часто. Коли саме це робити? Та хоча б кілька разів на день. Особливо це треба робити перед сном. Наприклад, йдете всією сім’єю вечеряти, відчиніть вікна, нехай трохи найде свіжового повітря. Вдень, якщо є можливість, залишайте вікна відчиненими.

Також читайте:   Дизайнерські меблі на замовлення

Але, тут уважним треба бути, бо є лихі люди, такі як квартирні злодії, для яких залізти у відчинене вікно і забрати персональний комп’ютер буде не важко. І з чого тоді будеш писати коментарі на блог Воробуса? 😀

Я так розумію ти живеш в нових районах, маєш пластикове вікно, то можна вночі ставити його на мікровентиляцію. Думаю ти маєш знати що це таке. Холод особливо до хати не йде, але і не так спекотно, як скажімо, при повністю зачиненому вікні.

Якщо ж вже аж така сильна спека в хаті, то бери ковдру, накривайся з вухами, відчиняй віконечко і спи собі на здоров’я. А якщо ще і прекрасна дівчина є збоку, то можна і всі вікна відчинити. 😀

Єдине пам’ятай, що простудитися можна досить таки легко, а вилікуватися згодом ой як важко.

Будьте здорові, не партеся і все буде добре. 🙂 І виходьте на вулицю, погода цьому сприяє. 🙂

Автор статті: Vorobus.



Також раджу прочитати:

1 коментар може ще щось напишете?

  1. юн 03.11.2013 пише:

    В хаті весь час відкриті вікна,ввечері лягаєш спати і жарко в кімнаті, і вікна не закриваєш і так лягаєш спати,після того засинаєш і всю ніч мерзнеш,хоч спиш в светрі і в штанах,зранку встаєш вже насмарк,пчихаєш і чуєш що хворий,а мікропровітрювання нічого не дає таке відчуття що вікно закрите,а з закритим вікном всю ніч жарко,і що то робити?

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*