Чим жив Львів на вихідних: Євромайдан, річниця голодомору та ін. - Блог про Львів

Чим жив Львів на вихідних

Майдан у Львові

Сьогодні надворі 24 листопада, неділя й поступово завершуються такі бажані для всіх вихідні дні. Попереду новий робочий тиждень, тому треба набратися сил, бажання і вступити в нову 5-ти днівку з високопіднятою головою.

Воробус не був вже зараз напрягати вас, читачі блогу, новими проблемами, про них поговоримо пізніше, а просто підведу такий собі підсумок – чим жив Львів на вихідних.

Подій було багато, тому спробуємо все потрішки згадати.

Отже, напевно найпопулярніша тема не лише вихідних, а й буденності теж – це те, що все йде до того що буде новий майдан і нова революція. Звісно, робити прогнози річ невдячна, але всі прекрасно бачать що люди організовуються в Києві та інших містах нашої держави.

Євромайдан

Причина? Думаю це також знаєте, наш прем’єр і президент відмовилися підписувати угоду з Європою про євроінтеграцію України. Це рішення одразу ж викликало шквал критики і змусило людей виходити на центральні площі своїх міст.

Поки що все проходить спокійно, люди мітингують, але як буде і на далі – час покаже. Думаю, що все так просто не завершиться. Зокрема, автор блогу сьогодні був у центрі, то там людей ой як багацько.

Євромайдан

Йдемо далі. В суботу, 23 листопада Україна відзначала чергову за ліком (а це 80-та) річницю голодомору. Що цікаво, поминальні заходи відбувалися на тих же площах що і акції протесту щодо інтеграції. Про те, одне іншому не заважало, свічки як запалювалися минулого року, так і все це було й цього.

Також читайте:   «Джентльмени удачі» обкраденої України

Шкода людей, які дійсно не мали що їсти, але час назад вже не повернеш. Єдине що ми зараз можемо зробити, так це вшанувати людей хвилиною мочання, що і робили люди перед початком спортивних подій.

Як відомо, Воробус ходив як на футбольний поєдинок за участю львівських Карпат так і футзальної Енергії. Останні до слова, впевнено перемогли, а ось «зелено-білі» в останньому поєдинку цього року розписали мирову 2-2 із донецьким Металургом.

Звісно, шкода що не виграли, але добре що не програли.

А ще вихідні ознаменувалися змінами у погоді. І ніби на вулиці тепло, можна ходити в осінньому одязі, але протягом вихідних падає дощ, який просто таки нагадує людям що скоро зима, яка, до речі, прийде в Україну вже цього тижня. Лижники та сноубордисти вже зачекалися на відкриття нового сезону.

А ще на вулиці багато молодих людей, які просто гуляють, п’ють пиво і розмовляють між собою. 🙂

Попереду новий тиждень, нові події і звісно що все новіший та новіший Воробус. 😀

Автор статті: Vorobus.



Також раджу прочитати:

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*