Естрадна музика зарубіжних країн - Блог про Львів

Естрадна музика зарубіжних країн

Ліверпульська четвірка

Воробус тренується у тренажерному залі, відвідує каток, їздить у маршрутках. І у всьому його супроводжує один процес. Який, не знаєте? Усюди звучить музика. В більшості випадків вітчизняна, та трапляється, що й зарубіжна.

Сьогодні мова піде про іноземну естрадну музику.

48 років тому на світ з’явилась пісня знаменитої ліверпульської четвірки під назвою Yesterday. Що й казати, Бітлз вразили усіх слухачів своєю популярністю та неймовірною харизмою. Уявіть собі, що кількість проданих платівок гурту перевищує 1 мільярд примірників. І це в наш час!

Цікавим є те,що музика знаменитих ліверпульців зацікавила і вразила саму королеву Великобританії , за що вона в 65-му році нагородила їх орденом Британської імперії. Давайте послухаємо цю неймовірно дорогу всім і кожному пісню та помилуємося красою та ідеальною простотою старої-доброї Yesterday.

Наступний виконавець зачаровує слухача своєю щирістю та відкритістю. Одна з його найвідоміших пісень – Shape of my heart залишається однією із найулюбленіших. Не всі знають, що свій псевдонім виконавець цієї композиції – Стінг отримав за чорно-жовтий смугастий светр, у якому свого часу вперше з’явився на публіці. Англійське слово to sting означає «жалити», а у переносному значенні «вражати». Маю надію, композиція Fragile вразить вас своєю проникливістю та легким забарвленням осінньої туги. Треба сказати, що назва пісні перекладається як “Тендітний”. Знову й знову, буде падати дощ,як сльози з далеких зірок… Насолоджуйтесь зорепадом прекрасної музики!

Також читайте:   Де придбати квитки на концерт гурту "Океан Ельзи" 1 червня 2013 року

Про наступну групу не потрібно багато розповідати. Цей німецький рок-гурт за всю історію існування мав силу-силенну, рекордну кількість альбомів, і на теперішній час продано більше 100 мільйонів копій. Ви вже мабуть здогадались, що мова йде про Групу Скорпіонс. Скорпи відомі завдяки своїм відомим композиціям – Rock You Like A Hurricane, When The Smoke Is Going Down, The Wind of Change, та Maybe I maybe you.

Пропоную вам зануритись у світ почуттів, боротися за те,щоб знайти місце у чиємусь дуже рідному серці. Бо в житті важливим є не тільки отримати зізнання у почуттях,а й почути в собі внутрішньовенне “І я тебе теж” (А.Ш.)

Отже – Still loving you (продовження із інтригою у наступній статті).

Автор статті: Anna Folk.



Також раджу прочитати:

коментарів - 9 може ще щось напишете?

  1. Stakeholder 28.11.2013 пише:

    я вже писав те саме до якогось посту Воробуса і знов та сама ситуація). Звідки цей термін “зарубіжні країни”?)) а які є “незарубіжні”? 😡

  2. Anna Folk 28.11.2013 пише:

    8) Щось придумаю наступного посту:)

    А Ви саму музику із статті слухали?:)
    Хоча, думаю, що ці пісні стали хітами,а отже- Ви і всі решта шанувальників “Воробусу” їх знаєте. Надіюсь, вони припали Вам до вподоби. :music:

  3. Vorobus 28.11.2013 пише:

    Anna Folk, такі нічого пісні)

  4. Anna Folk 28.11.2013 пише:

    😛 бітлз би образились на “так-нічого” 😀

  5. Vorobus 28.11.2013 пише:

    Anna Folk, 😛 😛 😛 Стінг точно нє 😡

  6. Anna Folk 28.11.2013 пише:

    Люблю я Стінга,як не крути 8)

  7. Архіваріус 29.11.2013 пише:

    Це музика моєї молодості. Музика The Beatles вражає своєю мелодичністю та простою, але недарма кажуть, що простота вінчає обидва кінці на шкалі артистизму.А Yesterday та Michelle – це класика естрадної музики, яка навіть дотепер звучить у моїх вухах.

  8. Anna Folk 29.11.2013 пише:

    “простота вінчає обидва кінці на шкалі артистизму.” -гарно сказано!

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*