«Євромайдан» у Дрогобичі - Блог про Львів

«Євромайдан» у Дрогобичі

«Євромайдан» у Дрогобичі

Не любить наш Воробус писати пости на політичні теми, та і я також не дуже полюбляю їх. Але вчора у моєму рідному місті Дрогобичі відбулася неординарна подія, про яку я хочу розповісти відвідувачам блогу.

Вчора по всій У країні пройшли мітинги та майдани на підтримку підписання асоціації з ЄС. Правда, не всюди вони носили однаковий характер. Ось і у Дрогобичі відбувся такий майдан. О 12-й годині на площу Ринок прийшли люди, які підтримують європейський вибір. Правда, слід зазначити, що таких людей було не дуже багато. Так по моїй оцінці, було десь чоловік 500-600. Я сподівався на більшу кількість. Можливо перешкодив дощ. Але то напевно вже такий наш менталітет, що ми хочемо, щоб за нас хтось побудував нам державу. От і маємо, те що маємо.

Не обійшлося тут без інцидентів. Десь коло першої години дня, до площі Ринок наблизилася колона сектантів, так званих підгорецьких православних (це така новоутворена секта на Західній Україні). З тими гаслами, що вони хотіли прийти на майдан, явно відчувалася «рука Москви», але дякуючи діям організаторам майдану та наших правоохоронців вдалося уникнути складної ситуації, яка мало не переросла у бійку. Підгорецьких завантажили у автобуси і відправили до місця їхньої церкви. Н а цьому інцидент був вичерпаний.

Також читайте:   10 найважливіших подій 2013 року в Україні

колона сектантів

Але дана ситуація говорить про те, що не все так добре у «нашому королівстві». Навіть серед своїх людей ми не можемо найти єдності. А що вже казати про області, які ближче до «старшого брата».

Ну, а на завершення, хочеться сказати, що майбутнє України в Євросоюзі, бо в Радянському Союзі ми вже були, і нічого крім лиха він нам не приніс.

Слава Україні!

Автор статті: Архіваріус.



Також раджу прочитати:

коментарів - 7 може ще щось напишете?

  1. Vorobus 25.11.2013 пише:

    Героям Слава!!!

  2. patron 26.11.2013 пише:

    ”Ну, а на завершення, хочеться сказати, що майбутнє України в Євросоюзі, бо в Радянському Союзі ми вже були, і нічого крім лиха він нам не приніс.” – дивне пояснення 🙂

  3. russo turisto 26.11.2013 пише:

    patron пише:
    ”Ну, а на завершення, хочеться сказати, що майбутнє України в Євросоюзі, бо в Радянському Союзі ми вже були, і нічого крім лиха він нам не приніс.” – дивне пояснення :)

    Да, действительно странное объяснение. В Советском Союзе все было и люди нормально жили – хлеб стоил 16-20 копеек, а колбаса 2-3 рубля, а комунальные услуги укладывались в 10-20 рублей за месяц. Так что нам с Европой не по пути. Таможеный союз и дружба с Россией – вот наше будущее.

  4. петя 26.11.2013 пише:

    Як поiдем в европу i заробим 1000эвро i переведим iх на гривнi той же хлiб виходить тихже 16коп

  5. russo turisto 27.11.2013 пише:

    петя пише:
    Як поiдем в европу i заробим 1000эвро i переведим iх на гривнi той же хлiб виходить тихже 16коп

    Ну вот видишь, мы еще раньше жыли как Европа. А вы все Евросоюз, Евросоюз… :mrgreen:

  6. Серж 27.11.2013 пише:

    russo turisto, а ви ніколи не думали про те, чому хліб коштував 16 коп при собівартості у 18 коп? Економіка – це економіка її законів ніхто не відміняв.

  7. Серж 27.11.2013 пише:

    russo turisto пише:
    Да, действительно странное объяснение. В Советском Союзе все было и люди нормально жили – хлеб стоил 16-20 копеек, а колбаса 2-3 рубля, а комунальные услуги укладывались в 10-20 рублей за месяц…

    часом заздрю людям, яким для щастя достатньо хліба з ковбасою…

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*