Футбол. Чемпіонат України. Карпати 2:2 Металург Д. (відео) - Блог про Львів

Футбол. Чемпіонат України. Карпати 2:2 Металург Д. (відео)

Карпати грають внічию з Металургом

У 17-ому турі чемпіонату України з футболу львівські Карпати на своєму полі приймали гостей із Донецька – команду Металург.

Так вже склалося, що наші футболісти ну ніяк не можуть перемогти цю команду вже на протязі шести поєдинків. Не став виключенням і 7 матч між цими командами.

Карпати буквально таки врятувалися від поразки перед власними глядачами.

Після того як у минулому турі Карпати втратили перемогу в матчі з Ворсклою на гру із донецьким Металургом львівський глядач йшов з однією метою – побачити перемогу від своїх улюбленців.

Шкода, але вкотре у цьому сезоні людей на трибунах стадіону «Україна» зібралося малувато. Причина? Все-таки, квитки не такі вже і дешеві як здається. Цікавий момент. У касах ніби то мали бути квитки по 30 гривень, але не знаю чому їх не було. Найменша ціна квитка була – 40 гривень і то касири лише кричали щоб я давав гроші, але без решти.

Не встиг Воробуса зайти як слід на стадіон і вмоститися на своє місце як Карпати взяли і забили. Це Бартуловіч навісив у штрафну, Гладкий пробив, влучив у штангу, але на добиванні Олександр був вже куди влучнішим.

Відігралися гості досить таки швидко і чесно скажу, відігралися вони по ділу тому що після голу Карпат Металург захопив територіальну ініціативу. За Металург забивав Моралес.

Також читайте:   Футбол. Перша ліга: Фк Львів 0:1 Волинь

За нічийного рахунку на табло команди й пішли на перерву.

Опісля неї знову ж таки взяли і забили гості. Захист Карпат помилився при створені положення поза грою і Болбатч чудовим ударом змусив капітулювати кіпера «зелено-білих» – Ільющенкова.

Львівська команда будь-що намагалася відігратися, але їхні спроби були марними. Здавалося що гра так і завершиться мінімальною перемогою гостей, але палочкою-виручалочкою Карпат став все той же Гладкий.

Після чергового навісу в штрафну гостей Олександр прийняв м’яч і чудово пробив повз кіпера Металурга – Олександра Бандуру.

Звучить фінальний свисток, який фіксує у матчі між Карпатами та Металургом бойову нічию 2-2, а це означає, що команди набирають по одному заліковому очку в свій актив.

Наступний, 18-й тур чемпіонату відбудеться рівно за тиждень, але для Карпат у цьому році поєдинків більше не залишилося. Причина? Думаю ви добре знаєте, що київський Арсенал припинив своє існування, а львівські футболісти якраз мали в наступному турі їхати в гості до Арсеналу.

Якби там не було, попереду міжсезоння, трошки від великого футболу за участю Карпат відпочинемо, а насамкінець, пропоную переглянути відео забитих голів у вчорашньому поєдинку:

Автор статті: Vorobus.



Також раджу прочитати:

1 коментар може ще щось напишете?

  1. Архіваріус 24.11.2013 пише:

    Не довго тішився Воробус,
    У перемогу вірячи Карпат.
    Але насилу їм все ж удалося,
    Побачити забитий другий м’яч.
    😮 😮 😮

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*