Футбол. Чемпіонат України. Ворскла 2:2 Карпати (відео) - Блог про Львів

Футбол. Чемпіонат України. Ворскла 2:2 Карпати (відео)

Карпати грають внічию

У 16-ому турі чемпіонату України з футболу львівські Карпати на виїзді зустрічалися із полтавською Ворсклою.

Гра видалася дуже результативною і від того бойовою й завершилася внічию 2-2.

Після того, як Карпати у минулому турі втратили перемогу на останніх хвилинах у грі з Чорноморцем у поєдинку із Ворсклою вболівальники львівської команди очікували лише на перемогу.

Так, важко це було зробити, суперник вдало грає у цьому сезоні, але треба думати як грати і перемагати з кожним суперником.

Не встиг Воробус як слід вмоститися на дивані як команда зі Львова взяла й забила. Перший же кутовий біля воріт Ворскли завершився чудовим ударом головою від Зеньова.

1-0 і початок нам подобається. Проте, радість львів’ян буда не тривалою. Вже на 13-й хвилині чудовим ударом головою і знову ж таки з кутового відзначився гравець господарів поля – Чеснаков.

Після голу гравці Ворскли затиснули нашу команду на її половині поля, багато атакували, але як це часто трапляється взяли і забили саме Карпати.

28 хвилина – чудовий удар із-за меж штрафної вдався Костевичу і вже 2-1. Невже запахло сенсацією?

Але, але і знову ж таки але. Стара давня наша хвороба далася взнаки – стандарти. Після навісу з штрафного відзначився – Далку.

Також читайте:   Футбол. Ліга Європи. Дніпро у фіналі програє Севільї (відео)

Як це часто трапляється, після результативного першого тайму наступає менш результативний другий тайм. Так воно і сталося в поєдинку між Карпатами і Ворсклою.

І хоча, тренер полтавчан Сачко після перерви підсилив напад, але це не допомогло цій команді здобути такі важливі три очки. А що Карпати? Вони свідомо відійшли в захист і очікували на помилку суперника.

І варто сказати, могли зелено-білі таки здобути перемогу якби Васін після навісу з флангу влучив у ворота.

А так…..

Звучить фінальний свисток, який фіксує у матчі між Карпатами та Ворсклою бойову нічию 2-2, а це означає, що команди додають до свого активу по 1 заліковому балу.

Відтепер в Карпат – 18-ть очок, у Ворскли – 26-ть.

Наступний, 17-й тур чемпіонату відбудеться вже після матчів збірної України, яка як відомо, 15 та 19 листопада буде зустрічатися з командою Франції.

Карпати свій останній поєдинок цього року проведуть 23 листопада. В цей день підопічні Севідова на своєму полі будуть приймати гостей із Донецька – команду Металург.

Початок цієї гри о 17 годині, а пряму трансляцію гри можна буде переглянути на телеканалі «2+2».

Бажаємо перемоги Карпатам, а поки що, насамкінець, пропоную переглянути відео забитих голів у сьогоднішньому поєдинку:

Автор статті: Vorobus.



Також раджу прочитати:

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*