Футбол. Ліга Чемпіонів. Шахтар грає в “суху” нічию з Баєром - Блог про Львів

Футбол. Ліга Чемпіонів. Шахтар грає в “суху” нічию з Баєром

Шахтар грає внічию

Вчора в Європі був великий футбольний день, проходили матчі чергового туру в такому змаганні як – Ліга Чемпіонів.

Увага українських любителів цього виду спорту була прикута до міста Донецьк, де місцева команда – Шахтар приймала гостей з Німеччини команду Баєр.

На жаль, підопічним Мірчі Луческу так і не вдалося перемогти свого суперника і гра завершилася за нічийного рахунку 0-0.

Після того, як у минулому турі Ліги Чемпіонів Шахтар на виїзді розгромно програв Баєру з рахунком 0-4, у матчі-відповіді вся футбольна Україна очікувала реваншу.

Як виявиться згодом, його так і не відбулося, хоча, поклавши руку на серце, можна сказати, що Шахтар міг перемогти. Просто треба було ще більше везіння, а його вчора не було.

Вчорашній поєдинок розділю на дві частини: перший тайм і другий тайм.

І що тут цікавого скажете ви? А все просто, у першій 45-ти хвилинці перевагою володіла донецька команда, у другій же більше контролював м’яч Баєр.

З перших хвилин гри «гірники» понеслися на ворота гостей, багато били, але дуже впевнено стояв у рамці воріт – кіпер німців Лено. Він неодноразово рятував свої воротар від неминучого голу.

Найбільше запам’ятався момент, який був у Даріо Срни. Якби на заваді м’ячу не стала поперечина, то це напевно був би гол року.

Також читайте:   Футбол. Відбір до ЧЄ-2016. Македонія - Україна. Анонс

У другій же половині зустрічі вже гості почали відзначатися неабиякою активністю. Сподобався момент в кінці гри, коли Баєр за рахунок атак просто таки не дав зіграти нашим гравцям. Тренер Шахтаря злився, робив заміни, але і вони не допомагали.

Чи могли забити гравці Баєра? Могли і не раз, але кіпер Шахтаря – П’ятов також грав бездоганно.

Як сказав мені після гри колега, цитую: «В цьому поєдинку було все, єдине що голів так і відбулося». 🙂

Звучить фінальний свисток, який фіксує у поєдинку між Шахтарем та Баєром нічийний рахунок 0-0, а це означає, що Шахтар і на далі залишається на третьому місці в турнірній таблиці.

До речі, в іншому поєдинку нашої групи, іспанський Реал Сосьєдад на своєму полі теж зіграв внічию 0-0 з англійським Манчестером.

Наступний, 5-й тур в нашій групі відбудеться 27 листопада. Зокрема, донецький Шахтар в цей день знову ж таки гратиме домашній поєдинок на цей раз із командою – Реал Сосьєдад.

Можна не сумніватися, поєдинок знову ж таки буде цікавим і на цей раз Шахтарю треба буде лише перемагати.

Чекаємо нових матчів та нових перемог від українських команд.

Фото: fckarpaty.com.ua.

Автор статті: Vorobus.



Також раджу прочитати:

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*