Футбол. Ліга Європи. Дніпро перемагає, Динамо – дно? (відео) - Блог про Львів

Футбол. Ліга Європи. Дніпро перемагає, Динамо – дно? (відео)

Знову програли

Вчора в Європі знову був великий футбольний день, проходили матчі 5-ого туру такого змагання як Ліга Європи.

Вся увага українських вболівальників футболу була прикута до наших команд, а саме Дніпра, Чорноморця та Динамо.

Дніпропетровська команда далеко не основним складом вдома не залишила жодних шансів румунській команді – Пандурій – 4-1.

За команду Рамоса голами відзначалися: Калініч, Зозуля, Шахов та Кравченко. Після цього матчу Дніпро набрав 12 очок і лише на 1 пункт відстає від Фіорентини, з якою й зіграє на виїзді в останньому турі.

Блог Воробуса же детально розгляне поєдинки, які вдалося подивитися вашому автору а це матчі за участю Динамо та Чорноморця.

Розпочнемо із «Дирки».

Отже, після того, як ще у першому турі команда Блохіна прикро вдома поступилася Генку здавалося що на виїзді кияни мають брати реванш за цю поразку, тим більше що Динамо останнім часом набрало хід і демонструє хороші результати.

Як виявилося, це були лише припущення. У вчорашній грі Блохін і компанія знову показали бездарну гру і чесно скажу, другий тайм гри з Генком було противно дивитися.

А все, до слова, розпочиналося дуже добре. Вже на 9-й хвилині Ярмоленко опинився один перед воротами бельгійців і без проблем відкрив рахунок в зустрічі.

Здавалося 1-0 це лише початок і Динамо сьогодні просто таки знищить Генк. Але, так лише здавалося.

Також читайте:   Відлуння чемпіонату Європи з футзалу серед юнаків до 19 років

Після цього епізоду на полі була лише одна команда і це не команда з України.

Побоїще розпочалося на 17 хвилині. Хачеріді сам не думаючи що він робить фолить на гравцю Генка у своїй штрафній, отримує жовту картку і пенальті, яке вдало згодом виконує Воссен.

1-1 і все треба розпочинати з початку. Таки розпочали, але в іншу сторону.

«Чорними» для підопічних Блохіна став відрізок від 327 до 40 хвилини. За цей час Генк забив двічі і то коли відбувалися за повної відсутності нашого захисту, плюс не досить впевнено зіграв Коваль.

Блохін лише сидів й іронічно на це все дивився. А що тут думати, якщо команди таки нема. Це вам не грати проти Говерли чи того ж Іллічівця. В Європі помилок не прощають, хоча чесно – все по ділу.

У Динамо ж то був шанс відігратися у другій 45-ти хвилинці, але вони так і не зуміли створити чогось небезпечного. Господарі ж поля просто грали на утримання.

Динамо програє із рахунком 1-3 і тепер через два тижня домашній поєдинок проти Рапіда стане визначальним за вихід із групи. Програвати явно не можна.

А як буде насправді – побачимо…

Автор статті: Vorobus.



Також раджу прочитати:

коментарів - 2 може ще щось напишете?

  1. Омелян Косопизд 29.11.2013 пише:

    Воробусе, Динамо флагман українського футболу, а не “ДНО”,просто тренер в них самовпевнений “ФІЗРУК” 🙂

  2. Архіваріус 29.11.2013 пише:

    Шкода Блохіна, він він був добрим футболістом, але як показує життя, тренер з нього нікудишній. Напевно йому краще йти та в’язати віники. 🙂

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*