Футбол. Ліга Європи. Григорчук і компанія знову перемагають (відео) - Блог про Львів

Футбол. Ліга Європи. Григорчук і компанія знову перемагають (відео)

Чорноморець вириває перемогу

Ось хто дійсно порадував вчора, та це команда із Одеси – Чорноморець. Перед поєдинком у команди Григорчука були дуже мізерні шанси на продовження боротьби в турнірі. Про те, після фінального свистка вони значно збільшилися і тепер не все так погано.

Щось останнім часом бачу треба Чорноморцю пропустити щоб команда заграла так як вміє. Вкотре цей тезис підтвердився і у матчі з командою Динамо Загреб.

І ніби розпочали поєдинок одесити добре, але замість забити взяли і пропустили. Зразкова контратака хлопців із Загреба завершилася не сильним, але точним ударом Бечирая.

Шок?

За мінімальної переваги гостей команди й пішли на перерву.

А після неї ми побачили в ділі такий Чорноморець, до якого ми звикли в цьому сезоні. Команда з Одеси багато рухалася, била по воротах, мала багацько моментів, а забити ніяк не могла.

Невже сьогодні буде поразка? Так подумав не один фанат українського футболу. А таки не буде, – так сказав Олексій Антонов, який після подачі кутового таки вколотив «шкіряного» у сітку воріт гостей із Загреба. Йшла 78-а хвилина гри.

Чорноморець за підтримки власно публіки побіг забивати й другий гол і правильно зробив. Все-таки, перемога була дуже потрібною в цій грі.

І гол таки відбувся вже на доданих хвилинах до основного часу. Чимось цей гол став подібним до першого. Знову ж таки велика кількість боротьби у повітрі завершилася голом грудьми від Олександра Діденка.

Також читайте:   Футбол. Чемпіонат України. Волинь 0:3 Карпати (відео)

Радості на стадіоні в Одесі не було меж. Стрибав і від радості біля свого телевізора – Воробус.

Гості ще все рівно намагалися відігратися, але це був не їхній день.

Звучить фінальний свисток, який фіксує таки вимучену, але перемогу Чорноморця, а це означає що команда з Одеси набирає 7 очок. В іншому поєдинку нашої групи болгарський Людогорець на нейтральному полі переміг команду з Голландії ПСВ з рахунком 2-0.

У турнірній таблиці Чорноморець після 5-ого туру має у своєму активі як і ПСВ, що йде другим 7 очок, але краща різниця забитих-пропущених м’ячів саме в голландської команди.

І тепер поєдинок в Енйдховені, що відбудеться рівно через два тижня буде надважливим для української команди.

Щоб пройти далі команді Григорчука треба будь-що перемагати. Чи зможе вона це зробити? Враховуючи теперішню форму ПСВ – це цілком під силу. Єдине що треба, так це неодмінно реалізовувати свої моменти, а вони думаю обов’язково будуть.

Вболіваємо за наші команди в єврокубках, а поки що, насамкінець, пропоную переглянути відео забитих голів у вчорашньому поєдинку:

Фото: sport-express.ua.

Автор статті: Vorobus.



Також раджу прочитати:

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*