Футбол. Ліга Європи. Українські команди не програють (відео) - Блог про Львів

Футбол. Ліга Європи. Українські команди не програють (відео)

Стабільне Дніпро

Вчора в Європі був великий футбольний день, проходили матчі 4-ого туру змагання під назвою – Ліга Європи.

Вся увага українських вболівальників футболу була прикута до матчів за участю наших команд: Чорноморця, Дніпра та Динамо.

Як зіграли ці команди, чи зберігають вони шанси на прохід в наступний раунд змагань, відео голів та багато іншого читайте у сьогоднішній статті на блозі Воробуса.

Отже, розпочну свою розповідь із поєдинку за участю київського Динамо.

Як відомо, команда, яку очолює Блохін цього року грає вкрай невдало і гра з швейцарським Туном була визначальною у боротьбі за вихід з групи.

До гри багато спеціалістів прогнозувало легку перемогу Динамо, але, як виявиться згодом легкою вона явно не була. А все тому, що ще на початку гри київська команда взяла й залишилася в меншості.

Це форвард Мбокані вирішив поговорити із суддею, а той довго не думаючи дав йому дві жовті картки.

Господарі поля на крилах понеслися на наші ворота, але впевнено діяв в рамці кіпер – Шовковський. До речі, не сподівався що Сашко після ляпу в Луганську вийде в основі.

А потім нам почало щастити. Після прострілу Ярмоленка захисник Туна зрізає м’яч у свої ворота і вже 1-0 Динамо перемагає.

У другій 45-ти хвилинці, звісно, що господарі поля ще більше давили на наші ворота, але кияни грали грамотно і навіть під кінець гри подвоїли свою перевагу. Це Ярмоленко точним ударом зі штрафного змусив капітулювати кіпера Туна.

Також читайте:   Футбол. Чемпіонат України. Карпати 1:3 Ворскла (відео)

Динамо перемагає і тим самим набирає 7 очок. І тепер щоб остаточно гарантувати собі вихід з групи треба в наступному турі не програти вдома Рапіду.

Дніпро.

Команда Рамоса груповий турнір Ліги Європи кожного року проходить дуже легко. Поточний турнір не став виключенням. За два тури до завершення групового турніру Дніпро забезпечив собі місце в плей-офф.

Вчора знову була бита команда з Португалії – Пасуш Ферейра і зроблено це було досить таки легко. За українську команду відзначалися – Матеус та Коноплянка.

Чорноморець.

Ось кому не позаздриш, так це підопічним Григорчука. Група у них досить таки серйозна, плюс Чорноморець ніяк не може реалізувати свої моменти.

Вчора Григорчук і компанія грали в Софії проти місцевої команди Лудогорець і знову ж таки відпустили свого суперника. Протягом гри було достатньо таки моментів щоб забити, але першими пропустили саме ми.

Добре, що у другому таймі Олексій Гай таки вирівняв рахунок в зустрічі. Що тепер? А тепер Чорноморцю щоб вийти в плей-офф змагань треба вдома перемагати Динамо Загреб та на виїзді ПСВ.

Завдання не з легких, але це не означає що воно не реальне.

Вболіваємо за українські команди в Лізі Європи, змагання якої, до речі, відновляться аж 28 листопада.

Фото: dynamo.kiev.ua.

Автор статті: Vorobus.



Також раджу прочитати:

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*