Футзал. Чемпіонат України. Енергія 7:3 Єнакієвець (відео) - Блог про Львів

Футзал. Чемпіонат України. Енергія 7:3 Єнакієвець (відео)

Енергія впевнено перемагає

У 10-ому турі чемпіонату України з футзалу львівська Енергія на своєму майданчику приймала гостей із міста Єнакієве – команду Єнакієвець.

Поєдинок виправдав сподівання і, на радість львівським вболівальникам завершився перемогою саме «енергетиків».

Цього поєдинку ваш автор очікував із великим нетерпінням. Ще б пак, не кожного дня можна побачити як грає команду у якої в складі багато бразильців. Із початком цього сезону команда з Донеччини істотно підсилилися і не секрет що саме «Єначка» є головними претендентом на здобуття золотих нагород.

Про те, розпочався поєдинок у місті Львові для Єнакієвця гірше не придумаєш. Вже на 6 хвилині вони програвали із рахунком 0-2. Двічі грубих помилок допустився кіпер команди Єнакієвець, до речі теж бразилець, Пауло Вітор.

Вітора згодом змінив Мельник, але і він в цей день особливо нічого не показав.

До перерви команди ще раз обмінялися голами. За Енергію забив Рогачов, а за Єнакієвець – Рось.

Найцікавіше розпочалося після перерви. Енергія чи то подумала що вже перемогла, чи просто хлопці вийшли із роздягальні сонними, не знаю. І гості одразу ж скористалися цим.

За якихось 4 хвилини Жуніор та Вассура роблять рахунок 3-3 і все розпочинається спочатку.

Також читайте:   Гранд ліга ОАКЛ 2021. ФК «Галицька здоба» - «DevPlanet». Анонс

Після цього епізоду пішли такі собі каруселі. Забити могла як одна, так і інша команда. На щастя, цього вечора краща реалізація була саме в львівських футзалістів.

До завершення гри двічі Овсянников, Дмитро Бондар та Рогачов ще раз відзначалися за нашу команду. Єнакієвець всіляко намагався врятувати гру, їхній тренер випускав п’ятого польового гравця, але і це їм не допомогло.

Як сказав мій хороший друг, цитую: «Це просто був не день команди із Донбасу».

Звучить фінальна сирена, яка фіксує перемогу Енергії з рахунком 7-3, а це означає, що підопічні Косенка і на далі залишаються на другому місці в турнірній таблиці. Зараз в активі львівської команди – 16 очок.

Лідирує ж Єнакієвець, який відірвався на 6 очок.

Наступний, 11-й тур чемпіонату відбудеться вже незабаром, а саме 28 листопада. Зокрема, на Енергію очікує важкий виїзд у місто Хмельницький до місцевого Спортлідера. Ця команда на старті чемпіонату істотно загальмувала, але можна не сумніватися, бій вони Енергії можуть дати і ще який. Відступати вже нікуди.

Час покаже…

А поки що, насамкінець, пропоную переглянути відео забитих голів у вчорашньому поєдинку:

Автор статті: Vorobus.



Також раджу прочитати:

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*