Футзал. Чемпіонат України. Енергія програє Урагану (відео) - Блог про Львів

Футзал. Чемпіонат України. Енергія програє Урагану (відео)

Енергія

У 9-ому турі чемпіонату України з футзалу львівська Енергія на виїзді зустрічалася із дуже принциповим суперником – команда Ураган що з Івано-Франківська.

На жаль, ця гра завершилася поразкою львівської команди із рахунком 2-4.

Після того, як у минулому турі львівська Енергія на виїзді впевнено перемога Локомотив багато хто із фахівців говорив про те, що якщо ще й у матчі з Ураганом команда Косенка зможе здобути три пункти, то можна сміливо львівську команда зараховувати до реальних претендентів на чемпіонство.

А чому б і ні? Команда після важкого старту забігала і помітно що в «енергетиків» вимальовується новий почерк гри з Косенком. От, до слова, новинка – на паркет протягом гори виходить три четвірки. Тренер дає грати всім і це не може не радувати.

Про матч з Ураганом. Так от, розпочали цю гру «енергетики» у такому самому стилі як і у гру з Локомотивом. Ми більше захищалися і сподівалися на помилку суперника. А вона відбулася на 7 хвилині.

Грицина робив простріл у штрафну, а гравець Урагану зрізав шкіряного у свої ворота.

Щоправда, Ураган досить таки швидко відігрався коли Шотурма вдало пробив зі штрафного.

1-1 після першого тайму і вся боротьба переноситься на другу 20-ти хвилинку.

Також читайте:   Статистичні дані ФК «Галицька здоба» у літньому чемпіонаті «Все для перемоги»

На жаль, але в ній краще зіграли господарі. Вони відвантажили у ворота Енергії – 3 м’ячі, на що львівська команда зуміла відповісти лише одним голом і то його забили знову ж таки франківці в свої ворота.

Що сталося з командою? Звісно, відповідь на це запитання дасть тренер, але як на мене просто була ейфорія після гри із Локомотивом.

Перемагати – добре, але й в інших матчах грати теж треба на рівні.

Звучить фінальна сирена, яка фіксує перемогу Урагану із рахунком 4-2, а це означає, що підопічні Гупаленка впритул наблизилися до другого місця, яке зараз займає наша Енергія. А активі львівської команди – 13 очок, в франківців поки що 12-ть.

А лідирує беззаперечно команду із міста Єнакієве – Єнакієвець, в активі якої 22 залікових очки.

Наступний, 10-й тур чемпіонату відбудеться рівно за тиждень, а саме 23 листопада. У цей день центральним матчем туру безперечно буде поєдинок у Львові, де наша Енергія буде приймати лідера цьогорічного чемпіонату – команду Єнакієвець.

Можна не сумніватися, бій буде ще той, тому бажаємо нашим землякам лише перемоги у цьому поєдинку.

А поки що, насамкінець, пропоную переглянути відео забитих голів у вчорашньому поєдинку між Енергією та Ураганом:

Фото: galsports.com.

Автор статті: Vorobus.



Також раджу прочитати:

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*