Футзал. Чемпіонат України. Спортлідер 1:2 Енергія (відео) - Блог про Львів

Футзал. Чемпіонат України. Спортлідер 1:2 Енергія (відео)

Енергія знову перемагає

В 11-отму турі чемпіонату України з футзалу львівська Енергія поїхала на виїзд до команди із Хмельницького – Спортлідер +.

Ця команда зірок з неба не хватає і у попередніх 8 поєдинках здобула лише одну перемогу і то це було дуже давно. Енергія ж набрала хід і у попередньому турі був битий лідер першості – команда Єнакієвець.

Розпочався звітний поєдинок дуже мляво. Енергія на класі намагалася досить таки швидко забити, а господарі поля захищалися з надією лише не пропустити.

За першу 20-ти хвилинку гості зі Львова змарнували таку велику кількість моментів, що їх би вистачило на весь поєдинок. «Героєм» епізодів переважно ставав або Струк або Павленко.

Але, гол ми таки забили. Гравці Спортлідера сфолили у своїй штрафній і пенальті вдало виконав Рогачов.

За рахунку 1-0 на користь Енергії й завершився перший тайм цього поєдинку.

Друга 20-ти хвилинка розпочалася із масованих атак хмельничан. Вони будь-що хотіли змінити цифри на табло, багато атакували, пресингували й таки добилися свого.

27- хвилина – м’яч влучає в руку Овсянникову, пенальті, яке вдало виконав Калуков.

Після цього епізоду розпочалися справжні каруселі. Могла відзначитися як одна, так і інша команда. Чого лише вартують моменти у гравці господарів Фетька та Сондака, але вони просто таки пробачили Енергію.

Також читайте:   Чемпіонат Португалії. "Бенфіка" та "Спортинг" визначать чемпіона

Львівські ж гравці немов би очікували на свій шанс і він відбувся на 33 хвилині. Це Грицина поборовся за м’яч, відпасував на Бондаря і Олександр невідпорно пробив у кут воріт господарів.

Спортлідер довго не думаючи через деякий час перейшов на гру в п’ять польових, але до певного періоду часу створити їм нічого не вдавалося.

І все ж перед самою сиреною Спортлідер таки міг уникнути поразки. Господарі довго розігрували п’ятого польового гравця, на удар вивели Сондака, який пробив невідпорно із правого флангу, але просто таки феноменально в цьому епізоді зіграв кіпер львівської команди – Володимир Кардаш.

Звучить фінальна сирена, яка фіксує перемогу Енергії із рахунком 2-1, а це означає, що гонка за лідером – Єнакієвцем продовжується. Зараз в активі «енергетиків» 19 очок (2 місце), команда із Донеччини ж має 25-ть.

Наступний, 12-й тур чемпіонату відбудеться 8 грудня. Зокрема, львівська Енергія на своєму полі прийматиме гостей із Луганська – команду ЛТК.

Бажаємо перемоги нашій команді.

Автор статті: Vorobus.



Також раджу прочитати:

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*