Футзал. Кубок УЄФА. Барселона 6:1 Локомотив (відео) - Блог про Львів

Футзал. Кубок УЄФА. Барселона 6:1 Локомотив (відео)

Барселона перемагає Локомотив

Багато спортивних подій відбувається останнім часом в ці дні як в Україні, так і поза її межами. Ще досі можна почути розмови людей про провальний поєдинок збірної України з футболу проти збірної Франції.

Але, це комп’ютерна гра, переграти її неможливо. На жаль, але ми таки залишилися з нічим і на чемпіонат світу не поїдемо.

Про що ж будемо говорити сьогодні?

Футбол трохи відвів у тінь його молодшого брата – футзал. А дарма, бо в ці дні в Чехії наш чемпіон харківський Локомотив змагається в елітному раунді Кубка УЄФА за вихід у фінал чотирьох змагань.

Суперниками команди Ривкіна на цьому етапі є такі команди як: чеський ЕРА-ПАК, румунський Тиргу-Муреш та іспанська Барселона.

Саме з останніми зіграли «залізничники» у першому матчі на турнірі.

До гри фахівці віддавали беззаперечну перевагу саме іспанській команді. Як виявиться згодом, вони не помилилися, тому що Локомотив зумів точити боротьбу на паркеті лише з натяжкою перший тайм. І то, мені так здавалося, що грають іспанці в енергозберігаючому режимі.

Радує одне лише – ми забили першими. Чудовий гол вдався Білоцерківцю. Перемагав Локомотив десь хвилин 10-ть, а потім Торрас просто таки вколотив м’яча під поперечину.

Що ще здалося взнаки, так це наша гра при стандартних ситуаціях. 4 із 6 голів були забиті саме таким чином, тому Ривкіну треба добре думати як виправити цю прогалину у грі своєї команди.

Також читайте:   Підсумки виступу ФК Карпати у першій половині сезону 2013/2014 років

Із рахунком 2-1 на користь Барселони завершився перший тайм поєдинку. Другу 20-ти хвилинку українська команда почала ніби добре, але потім знову спад, незрозумілі голи і вже 1-5 не на нашу користь.

Не знаю чому Євген Семенович випустив п’ятого польового аж після 5 голу, хоча як покажуть потім події його можна було і не випускати.

Локомотив пропустив ще один гол у свої ворота, на цей раз у пусті. Такі помилки стануть великим досвідом у грі на майбутнє.

Звучить фінальна сирена, яка фіксує впевнену перемогу іспанців із рахунком 6-1, а це означає що саме вони зараз є господарями ситуації.

Наступну гру підопічні Ривкіна зіграють вже сьогодні. О 21 годині за київським часом їхнім суперником будуть господарі турніру – команда ЕРА-ПАК. Можна не сумніватися, ця гра також буде дуже важкою, адже господарі поля у першому поєдинку «винесли» чемпіона Румунії із рахунком 9-1.

Тому, бажаємо лише перемоги команді з Харкова.

Насамкінець, пропоную переглянути відео небезпечних моментів у матчі між Барселоною та Локомотивом:

Фото: mfk-lokomotiv.com.ua.

Автор статті: Vorobus.



Також раджу прочитати:

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*