Футзал. Кубок УЄФА. Ера-Пак 2:3 Локомотив (відео) - Блог про Львів

Футзал. Кубок УЄФА. Ера-Пак 2:3 Локомотив (відео)

Локомотив перемагає

І знову футзал на сторінках блогу про Львів.

Продовжує свої виступи в елітному раунді Кубка УЄФА чемпіон України – харківський Локомотив. Вчора підопічні Ривкіна зустрічалися із господарями турніру – командою Ера-Пак, що представляє таку країну як Чехія.

На радість українським вболівальникам футзалу, гра завершилася перемогою «залізничників» із рахунком 3-2.

Після того, як Локомотив у попередньому своєму поєдинку без варіантів поступився Барселоні на матч з командою Ера-Пак українські футзалісти виходили з однією метою – боротися за престиж команди та країни.

Господарям паркету ж будь-що треба було перемагати, щоб зберігати шанси на вихід із групи.

Розпочався поєдинок із традиційного голу для «залізничників». А, як відомо, коли харків’яни забивають першими – їм згодом стає грати значно легше. Їхні ж суперники зіштовхуються із масованою обороною.

Ера-Пак таки відігрався в середині першого тайму зусиллями Феліпе, але це знову відбулося після стандарту. Ну, не вміємо ми грати на них і все. Треба з цим щось робити.

А потім на перший план вийшли судді. Буквально за якихось кілька хвилин вони дали Локомотиву 3 фоли, щастя що 10-ти метровий господарі майданчику забити так і не зуміли.

1-1 – після першого тайму і вся боротьба мала продовжитися у другій 20-ти хвилинці.

Також читайте:   Футбол. Кубок України. "Рух" програє "Арсеналу" та вибуває зі змагань

А на її початку ми знову взяли і забили. Вихід один-на-один із кіпером чеської команди вдало реалізував Кисельов.

Чехи кинулися відіграватися, багато били по воротах, але вдало грали захисники і кіпер української команди. У відчаї Ера-Пак пішов рятувати гру на п’ять польових, але і це їм не допомогло. Навпаки, згадуваний Кисельов забив у пусті ворота.

Підсолодив гіркоту поразки гравець чеської команди – Дуглас, який забив гол в кінці зустрічі.

Звучить фінальна сирена, яка фіксує таки вимучену перемогу Локомотива із рахунком 3-2, а це означає, що саме українська команда виходить на друге місце в групі. Перше ж, таке бажане, посідає іспанська Барселона в активі якої 2 перемоги і саме ця команда практично виходить у фінал чотирьох змагань.

Не знаю яке чудо має відбутися, щоб «каталонці» пролетіли повз фінал найсильніших.

Наступний свій поєдинок харківський Локомотив проведе завтра, 23 листопада. Суперник – румунська команда Тиргу-Муреш. У попередніх двох матчах ця команда забила лише один, а пропустила 19 голів. Як буде з Локомотивом дізнаємося вже незабаром.

А поки що, насамкінець, пропоную переглянути відео забитих голів у вчорашньому поєдинку:

Фото: mfk-lokomotiv.com.ua.

Автор статті: Vorobus.



Також раджу прочитати:

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*