Канатну дорогу в парку “Знесіння” знесуть? - Блог про Львів

Канатну дорогу в парку “Знесіння” знесуть?

Таки знесуть?

Їду сьогодні зранку на роботу, зустрічаю знайомого і той мене ну прямо таки в наглому порядку питає чого це Воробус нічого ще не написав про канатну дорогу, а саме про те що її знесуть.

Звісно що ваш автор одразу ж почав віднікуватися, що нічого не знає, що ще нічого не вирішено. Натомість колега сказав, щоб я уважно дивився новини. Вже все вирішено.

Хмм….

Також нещодавно повідомили, що прокуратура міста зобов’язала ТзОВ «Кайзер Парк» за 30-ть днів знести канатну дорогу і щоб духу її там не було навіть.

Історія з цим атракціоном дуже цікава. То канатну дорогу офіційно відкривають, обіцяють хоч якось розважати людей у парку «Знесіння», тепер же кажуть що вона там незаконно стоїть. Цирк та й годі.

Отак подивишся на це все і думаєш, що бізнесу власного явно не варто робити. А то спочатку всі будуть задоволені, а потім знайдуться люди, яким канатка заважає і почнеться судова тяганина.

Читав, що все почалося із того, що були зрубані дерева у парку, а саме тоді, коли встановлювали канатну дорогу. Якщо ця інформація відповідає дійсності, то треба накласти штраф, але ж не зносити цілий атракціон. Він так по суті й жодного дня не працював.

Пам’ятаю Воробус ходив на офіційне відкриття, то тоді казали, що не можуть надавати ще послуги, бо обладнання належним чином не протестували. Час минав, тести завершилися, але канатна дорога так і не запрацювала.

Також читайте:   Якими бувають знаки зодіаку, коли вживають алкоголь (Овен, Телець, Близнюки)

Тепер, як бачите, її і взагалі думають зносити. А яка зараз ймовірність що знову нічого не пошкодять? Дерева, траву й так далі.

Можна було би зараз багато шукати інформації, думати гадати хто винен, але мені це явно не цікаво, лише все смішить.

Пам’ятаєте як футбольний Металіст виключили із єврокубків? Так от, тоді також був цирк. То Металісту дозволяли грати, то забороняли, то знову давали дозвіл. Команда Маркевича тоді навіть сиділа на валізах і чекала свого вильоту в Німеччину.

Цирк в Європі, то чому він і в нас не може бути?

Тепер щось подібне. Міська Рада дала дозвіл на встановлення канатної дороги, тепер кажуть що це незаконно. Вже і мешканці, де проходить канатка висловлюють свої незадоволення.

Одним словом, чорт голову зламає.

Поки що тривають різні судові засідання, а канатка і на далі залишається де і була, чекаючи свого функціонування. Можливо воно й ніколи не відбудеться.

Хоча, колись вже казав, що ціни там загнули добрячі. Заплатити 100 гривень за 1 хвилину польоту не кожен зможе. Особисто я би не виклав. (с)

Автор статті: Vorobus.



Також раджу прочитати:

1 коментар може ще щось напишете?

  1. VIK 01.11.2013 пише:

    Воробус, вкурсі, що канатку проклали над приватними теріторіями і особняками людей?
    Тобі би сподобалося, наприклад, літом ти запросив до себе додому друзів, сможеш на дворі шашлика, а над твоєю головою постійно люди їздять. Спокою немає, дівчата віжжать, ще й від неадекватів можна пляшкою кинути

    http://lviv24.com/home/showSingleNews.do?nova_kanatna_doroga_u_parku_znesinnya_pratsyuvala_bez_dozvoliv&objectId=80137

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*