Коли прийде зима? - Блог про Львів

Коли прийде зима?

Коли прийде зима?

Робочий день триває, а з ним і по мірі вільного часу з’являються все нові та нові публікації від автора блогу про Львів – Бобуса-Горобуса. Ой, тобто Воробуса. 😀

Про що будемо говорити у черговій статті? Відповідаю, про погоду. Ця тема завжди є актуальною. 🙂

Гуляє вчора такий Воробус і раптом зустрічає свого давнього приятеля. Ми так розговорилися і той почав бідкатися що от снігу нема, а абонементи на лижний курорт купив і що то буде? Вони діють лише до кінця грудня, коли то їхати, просто таки панічний стан. 😀

Звісно, що автор блогу одразу ж заспокоїв пана, сказав що не треба панікувати і пообіцяв розібратися з погодою, а саме таки дізнатися коли ж буде зима.

Розпочну із того, що сьогодні надворі 18 листопада, понеділок. Зранку, коли йшов на роботу було достатньо таки прохолодно, а саме близько 2-3 градусів вище нуля.

Зараз же на 13 годину дня стовпчики мого термометра показують 7 градусів із позначкою «+».

Тому, зараз можна ходити і без шапки. 🙂 Але, все рівно треба добре одягатися.

Паралельно дивився на погоду на Буковелі, то там сьогодні на ту ж 13 годину дня стовпчики термометрів показували +3 градуси вище нуля і дуже густий туман.

Ви одразу ж запитаєте а чи падає там сніг? Лижників, бордистів розчарую, не падає і не знати коли розпочнеться сезон. Щось мені здається десь після 10 грудня це точно.

Також читайте:   Повінь у Польщі

Щодо погоди яка прогнозується у найближчі дні, то вона особливо не буде відрізнятися від тої, яка є зараз. Протягом тижня особливих опадів не буде (можливо буде мінімальний дощик, але не сильний), а стовпчики термометрів будуть триматися на рівні 2-6 градусів вище нуля.

А коли ж буде справжня зима? Звісно, це лише прогнози фахівців, але все ж, за їх словами, зима прийде в Україну після 25 листопада. Спершу знизиться температура повітря, а потім і почне падати сніг.

Одним словом, на початку грудня лижники та бордери вже зможуть радіти, а своєму колезі пану Ігорю скажу, що нехай не переживає, до кінця грудня ще встигне використати як слід свій абонемент. 🙂

Як там я колись казав щоб люди не просили нічого, а то зараз почнуть просити сніг, він як почне падати, то знову буде така сама ситуація як минулого року. А цього ніхто не хоче….

А сьогоднішню публікацію завершу словами відомого Миколи, який казав, що нехай проблеми та негоди – не роблять вам у житті погоди. 🙂

З найкращими побажаннями і в очікуванні лижного сезону – ваш Воробус. 🙂

Автор статті: Vorobus.



Також раджу прочитати:

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*