Коли ж вже відкриють закриті на ремонт дороги? - Блог про Львів

Коли ж вже відкриють закриті на ремонт дороги?

Вулиця Городоцька

Продовжуємо відповідати на запитання в рубриці «Запитай у Воробуса».

Чергове запитання нам задала людина, яка називає себе – Гопник. До речі, щось давно він нічого не писав на нашому ресурсі.

Так от, Гопник запитав, цитую: «Воробус, напиши статтю про те, коли у Львові завершаться ремонти, а то я вже замахався ходити пішки».

І справді, запитання досить таки цікаве і спробуємо максимально точно дати відповідь на нього.

Так от, розпочну розповідь із того, що в цій ситуації найбільше хвилює те, що нічого що незабаром буде падати сніг, земля замерзне. Як робітники будуть заливати бетон та робити інші роботи? Бачу, що коли в голові нема нічого – це надовго.

А тим часом робітники не поспішають. Пам’ятаю кілька днів тому проходив вулицею Богдана Хмельницького, то там все роблять повільно, ніхто нікуди не поспішає. А навіщо?

Години ж йдуть, а з ними і зарплата. А я давно казав, що краще, все-таки, би було якби гроші платили від виробітку. От зробили роботу, то вам заплатили гроші…..

Єдину вулицю, яку дійсно таки наданий момент відкрили і нормально зробили, то це вулиця Пекарська. Робили, робили, мамонтів знаходили і таки завершили. Навіть сусідню Вівера вже відкрили для проїзду авто.

Також читайте:   Відкриття "Метро" на вул. Вашингтона

Щодо теми ремонту вулиці Хмельницького, то її планують здати в експлуатацію приблизно в середині грудня. Щось мені здається, цього не вдасться зробити.

Вулиця Городоцька. За словами мера міста – пана Андрія Івановича, її маю відкрити в кінці листопада. Мало в це вірю. Сьогодні вже надворі 10 листопада, а роботи там ще ой як багато.

Вулиця Коперника – Степана Бандери. Щось затягнувся там ремонт. І ніби роботи не багато, а весь рух міста паралізований. Садовий сказав, що до 10 листопада проїзд має бути відкритим. Кілька днів тому їхав повз цю вулицю маршрутним таксі, то мамонтів ще шукають. 😀 Як же її відкриють?

Мій прогноз, що якраз до кінця листопада її й мають відкрити і нарешті впустять туди трамваї і тим самим розвантажать вулицю Франка.

До речі, цікава інформація на днях з’явилася в інтернеті. Виявляється проїзд вулицею Бандери буде нетривалим, адже цілком реально, що вже наступного року її знову закриють на ремонт. 😀 Знову буде вйна, знову мамонти, може вже цього разу гномів знайдуть. 😀

Ось такі справи, ремонти доріг у Львові тривають….

P.S. Якщо Воробус матиме час, обов’язково спеціально поїду в центр і постараюся зробити фотогалерею. 🙂

Автор статті: Vorobus.



Також раджу прочитати:

коментарів - 4 може ще щось напишете?

  1. Гопнік 09.11.2013 пише:

    може до паски відриють 😀 😀

  2. Гопнік 09.11.2013 пише:

    мають відкрити коперника завтра,але риють ше на перехресті бандери-чупринки.брєд 👿 😈 😈

  3. vrubli 09.11.2013 пише:

    Всі скаржаться на погані дороги і ніхто не хоче терпіти ремонту доріг… :rolleyes:

  4. Zubra 09.11.2013 пише:

    Коперника вже відкрили ,а закрита тільки Бандери. Наступного року будуть робити ремонт таких вулиць Бандери від Чупринки до Городоцької, Київську-Русових ,Хмельницького ,Гайдамацька, Промислова, Чернівецька.

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*