Люди масово відмовляються від соціальних мереж? - Блог про Львів

Люди масово відмовляються від соціальних мереж?

Лайки

Вчора коли їхав на роботу зустрів свого давнього приятеля, так ми собі поговорили, погадали і на моє запитання де пропадає він відповів, що просто вирішив в інтернеті ні з ким не спілкуватися, а зайнятися чимось корисним.

А кому треба, то нехай йому телефонує. Хоча, наскільки я знаю, він то свого номеру майже нікому не дає. Такий собі містер «ікс».

Пам’ятаю його ще колись можна було побачити в соціальних мережах, поспілкуватися з ним по суті, але нема його там і правильно робить. Він ще додав, цитую: «А що робити в соціальних мережах, толку то нуль і люди масово відмовляються від кантахтів, фейсбуку й так далі».

Чи можна з ним погодитися? В якійсь мірі що так, але просто сто разів казав і казатиму, що інтернет – це не лише соціальні мережі, треба вміти раціонально використовувати свій час і брати зі всього користь.

Погоджуюся, в «кантахтах» сидить багато так званої «школоти», якій їсти не дай, а лише попереписуватися треба, спитати 300 разів за день «як ти», полайкати фотографії й так далі.

Це все, на мою думку, лишнє як і те, що в соціальних мережах треба знайомитися. Що важко вийти на вулицю, оглянутися навкруги і побачити багато дівчат (хлопців), вперед лише, було би бажання.

Люди ж не хочуть цього робити, а просто вбивають час.

Також читайте:   Додаток "Більярд" В Контакте

Плюсами соціальних мереж би назвав те, що там можна знайти людину, яка на даний момент від вас далеко або ж просто організувати цікаву зустріч. Як це робити думаю не треба казати. Берете створюєте зустріч, запрошуєте людей і через деякий час маєте ефект.

Також соціальні мережі слугують хорошим інформаційним просуванням. Воробус, от, до слова, через соціальні мережі читає цікаві для себе групи, де дізнаюся нові та нові речі зі світу політики, спорту, культури й не тільки. Також у блогу є своя офіційна сторінка у соціальних мережах.

Чи бавлюся я в ігри? Та звісно що ні. Кожного дня мені того спаму приходить стільки, що я просто лише на них не звертаю уваги, а через деякий час одним кліком все видаляю.

Щодо питання мого колеги чи я бува не думаю забити на соціальні мережі, відповідаю – не думаю. А вони мені шкоди не роблять, кожного дня я собі раціонально планую розпорядок дня. І фігнею не займаюся.

Хоча, з віком до людей доходить, що тупо лайкати всіх підряд – це невдячна річ, кому це взагалі потрібно? Маєш ти 10 лайків чи 20-ть? А я жодного не маю і мені ….. далеко.

А ви ігнорите соціальні мережі?

Автор статті: Vorobus.



Також раджу прочитати:

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*