Настав час ламати стереотипи - Блог про Львів

Настав час ламати стереотипи

Україна, вперед!!!

Сьогодні надворі 15 листопада, п’ятниця, останній день робочого тижня і, нарешті, наступають такі бажані для всіх вихідні.

Воробус спеціально не буде вже більше сьогодні нічого писати і напрягати проблемами міста чи життя, а просто поговорить про головну спортивну тему сьогоднішнього дня, а можливо й всього року в Україні.

Я думаю всі прекрасно знають, що сьогодні о 21 годині 45 хвилин в Києві на полі стадіону НСК «Олімпійський» між собою зіграють збірні України та Франції.

Це буде перший поєдинок плей-офф у рамках відбору на чемпіонату світу-2014 року, що наступного року відбудеться на полях Бразилії.

Не секрет, що навколо цього поєдинку дуже великий ажіотаж, дістати квитки практично не реально, черги усюди. Воробус навіть теж думав їхати в столицю нашої держави, але в останній момент відмовився.

Якщо пощастить, можливо ми отримаємо репортаж із місця події від нашого спеціального кореспондента, який зараз перебуває в Києві.

Чого слід очікувати від сьогоднішнього поєдинку?

Перш за все. це позитивного результату. Якщо ми програємо, то їхати у Париж через 4 дня буде вже не цікаво.

Але, з іншого боку, якщо ми хочемо вийти на чемпіонат світу, то треба нарешті ламати стереотипи і здобути таки першу перемогу над збірною Франції.

Також читайте:   Футзал. Перша ліга Львова. "Нові імена" - "Фуджікура". Анонс

До цього, нагадаю, суперники зіграли між собою 7 поєдинків і в жодному з них Україна не змогла перемогти. Як буде цього разу?

Щодо складів команд, то всі гравці перебувають в обоймі тренерів. Французи помітно що побоюються Україну і думаю вони будуть сьогодні грати другим номером і спробують зловити наших футболістів на контратаці. Забивати там є кому: Насрі, Рібері, Бензема….

А що придумає Фоменко?

Чесно скажу, після того, як ми не ризикнули дотиснути вдома англійців, коли напрошувався вихід на поле ще одного форварда навіть не знаю чого сьогодні очікувати.

Так, можна грати на нічию, бути обережними, але від цього результат не буде. При шаленій підтримці трибун футболісти мають бігти вперед і забивати голи.

Ми маємо показати все на що здатні.

Якби там не було, вболіваємо за Україну разом, готуємо свої голоси, а насамкінець, для бойового духу, пропоную послухати гімн нашої держави:

Слава Україні – Героям Слава!!!

P.S. Щодо прогнозу вашого автора, то думаю що у сьогоднішньому поєдинку буде зафіксована нічия 1-1. Хоча, дай Бог щоб я помилився й Україна перемогла. 🙂

Автор статті: Vorobus.



Також раджу прочитати:

1 коментар може ще щось напишете?

  1. russo turisto 15.11.2013 пише:

    А че там думать – продуют как шведы под Полтавой! 😀

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*