Остання зима - Блог про Львів

Остання зима

Остання зима

Давненько ваш покірний автор не дивився фільмів. Чому так? То часу не вистачало, то особливого бажання не було, то пробував зловити останні промінчики тепла.

І ось вчора, така нагода трапилася. Прийшов додому, роботи як такої не було, порився у своїх архівах і натрапив на кіно, яке називалося – «Остання зима».

Що це за фільм, сюжет, актори, традиційна оцінка від Воробуса та багато іншого читайте далі.

Фільм – «Остання зима» – це спільне виробництво таких країн як США та Ірландія. Прем’єра фільму відбулася ще у далекому 2006 році.

За жанром – це фільм жахів, трилер. Чим він цікавий, що навіть незважаючи на малий бюджет, а це 50 000 доларів, фільм зібрав досить такі хороші відгуки.

Режисер – Ларрі Фесенден
сценарій – Ларрі Фесенден, Роберт Лівер.
продюсер – Ларрі Фесенден, Джеффрі Леві-Хинт, Крістен Кусама, …
оператор – Магні Агустссон
композитор – Джефф Грейс.

У головних ролях:

Рон Перлман
Джеймс ЛеГрос
Конні Бріттон
Зак Гілфорд
Кевін Корріген
Джемі Харольд
Пато Хоффманн
Джоан Шенанду
Ларрі Фесенден
Оскар Міллер.

Тривалість фільму – 101 хвилина і є обмеження аудиторії. Його дивитися можуть лише ті люди, які виповнилося 18 років.

Також читайте:   Оскар-2015

Сюжет, ось що найбільше цікавить людей.

Так от, нафтова компанія веде роботи по пошуку нафти на Північній Алясці. Раптом група безслідно зникає. На їх пошуки та налаштування обладнання відсилають іншу групу досвідчених людей.

Спершу все проходить добре, люди жартують, гуляють, працюють, але згодом вони починають розуміти, що на Алясці не так все просто і це може загрожувати життю цілого світу.

Коли Воробус дивився фільм думав разів 10-ть його вимикати, але таки вирішив додивитися і скажу відверто – не пожалів що це зробив.

Кінець безумовно подобається, хоча коли говорив з іншими людьми багато хто з них так і не зрозуміли що сталося. Звісно, можу зараз написати кінець, але тоді вам не буде цікаво дивитися кіно.

Не сподобалися лише монстри. Які? Побачите. Під час перегляду фільму.

Щодо традиційної оцінки від Воробуса, то за 10-ти бальною системою вона складає – 6 балів. Спершу кіно мені зовсім не подобалося, але згодом почав все більше розуміти його суть і кінець такий суперовий. Не сподобалися мені монстри, але це мабуть від малого бюджету.

Насамкінець, пропоную переглянути трейлер до фільму – «Остання зима»:

Автор статті: Vorobus.



Також раджу прочитати:

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*