Підсумки виступу Локомотива в елітному раунді Кубка УЄФА - Блог про Львів

Підсумки виступу Локомотива в елітному раунді Кубка УЄФА

Локомотив лише другий

У зв’язку з відсутністю вільного часу на вихідних ваш покірний автор забув розповісти про останній матч нашого футзального Локомотива в елітному раунді Кубка УЄФА, який «залізничники» зіграли ще у суботу проти румунської команди – Тиргу-Муреш.

Звісно, ця інформація зараз вже буде не актуальною, тому у сьогоднішній публікації спробую підвести підсумки виступу нашого чемпіона в найсильнішому турнірі Старого світу.

Отже, скільки вже існує Україна ще жодного разу нашим командам не виходило виграти свою групу в елітному раунді Кубка УЄФА з футзалу. Яким би не був сильний Тайм, Енергія, Шахтар, Інтеркас, Ураган – планку цього раунду змагань ми так і подолати не могли.

Цього року від України виступав – харківський Локомотив. Команда досить таки специфічна, бо грає переважно від оборони і навіть не знав чого було очікувати від їхньої гри.

Підопічні Ривкіна з труднощами подолали основний раунд змагань, але, як кажуть, апетит приходить під час їжі.

Розчаровувало лише жеребкування елітного раунду, коли ми дізналися що у суперники по групі нам потрапив один із грандів європейського футзалу – іспанська Барселона. Хоча, з тим же Динамо, Кайратом також було би грати не легко.

Також читайте:   FAVBET Екстра-ліга. 6 тур. «Енергія» – «Продексім» – 1:3

Тим не менше, стартовий поєдинок «еліти» Локомотив проводив саме з іспанцями .

Був дуже здивований коли після голу Білоцерківця українська команда повела в рахунку. Так тривало десь до 10-ої хвилини після чого Барса зрівняла рахунок, а потім і взагалі вийшла вперед.

Опісля шансів вони нам не дали жодних. Все-таки, до іспанського футзалу нам ще ой як далекувато.

Другий поєдинок на турнірі Локомотив грав проти господарів турніру – чеської команди «Ера-Пак».

Поєдинок дійсно вийшов на славу і радує те, що український чемпіон з труднощами здобував перемогу з рахунком 3-2.

Знову ми зіграли від захисту, знову трохи пощастило, хоча чеська команда нічим не здивувала. Навіть більше, мені так здається колись вони грали набагато сильніше.

Ну, і завершальний поєдинок елітного раунду Кубка УЄФА Ривкін і компанія проводили проти румунів. До цього румунам та ж Барселона та Ера-Пак відвантажила повну «торбу» голів, але ми обмежилися лише трьома.

Перемога, як кажуть, на класі.

У підсумку Локомотив із 6-ома очками посів 2 місце в турнірній таблиці елітного раунду, що не дозволили «залізничникам» пройти у фінал чотирьох.

Є до чого прагнути в наступних матчах? Час покаже…

Фото: mfk-lokomotiv.com.ua.

Автор статті: Vorobus.



Також раджу прочитати:

1 коментар може ще щось напишете?

  1. emma1986 27.11.2013 пише:

    SUPER!!!

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*