Плітки і кому це потрібно? - Блог про Львів

Плітки і кому це потрібно?

А ти знаєш?

Не люблю я писати на глобальні теми, але цього разу зроблю виняток, бо чесно дивуюся людям, які роблять подібні справи.

Як ви думаєте, читачі блогу Воробуса, про що будемо говорити сьогодні? Відповідаю, про плітки, а саме про те як люди тріпають язиками коли треба і не треба цього робити.

Хто саме займається подібними справами?

Перш за все – це сусіди, які або не мають особистого життя або ж їм просто скучно сидіти вдома. Напевно перед кожним будинком є свого роду лавочки на яких кожного дня збираються любителі «поговорити».

Політика набридає, треба влізти в особисте життя свого сусіда.

Так приходиш з роботи і лише слухаєш чутки що хтось народив, хто з ким спав, хто до кого приходив…. Чесно скажу, аж бридко це слухати.

Людям просто нема чим зайнятися. Наприклад, Воробуса ніколи не цікавить життя інших людей. Приходила до Олекси коханка чи не приходила, мені що з того? Та хай собі прийде, скільки того життя поки жінки вдома нема. 😀

Чи хто кого вночі привозить….

Жартую, звісно що, але це простой такий іронічний сміх.

По-друге, є свого роду спільнота людей, які хоч і мають особисте життя, але їм аж кортить знати хто чим живе. Коли ж питаєш таких людей у відповідь як вони поживають, то нічого цікавого розповісти не можуть. Така собі закрита зона.

Також читайте:   Чому дівчатам не варто курити?

Особисто мене такі люди кумарять і ще й як. Тому, намагаюся їх уникати.

По-третє, є ще категорія людей, які отримують задоволення від того коли наговорять неправду на інших людей. Сам кілька разів був свідком того як казали люди а давай но побавимося в поламаний телефон.

Чутку запускають, люди говорять, інформація передається бабусям за лічені хвилини і потім в район не зайдеш як всі на тебе тикають пальцем.

Приходиш і дізнаєшся новини про себе, які і сам не знаєш. 😀 У таких випадках треба казати, що я вже такий відомий (відома) що про мене всі говорять. 😀

Так, зараз читачі блогу скажуть що Воробус дружить з капітаном (КЕПом), але, на жаль, такі реалії життя. Пліткарям як і «розумникам», лише б поговорити. Їм їсти не дай, а дай якусь новину, плітки, ох і тішитися вони будуть.

Не будьте такими як ці люди, бо прийде час і про вас почнуть багато говорити. Займіться краще чимось корисним, а не ходіть підслуховуйте під вікнами. 😀

І ще забув, насамкінець, сказати, що дуже мені подобаються люди, які у відповідь на запитання тієї ж бабки кажуть щоб йшла лісом. Йди котів корми, а не тріпай язиками.

Автор статті: Vorobus.



Також раджу прочитати:

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*