Що нового на фейсбуку? - Блог про Львів

Що нового на фейсбуку?

Що новенького?

Люблять люди сидіти в соціальних мережах і нічого з цим не поробиш. Там можна за мить знайти людину, яку вам потрібна, грошей на зв’язок також тратити не треба та і на вулиці зараз достатньо таки холоднувато.

Тому, берете собі чайок, заходите в соціальні мережі і можна переписуватися зранку до нового ранку. 😀

У сьогоднішній публікації Воробус не буде вчити людей чи треба чи не треба сидіти в соціальних мережах (це кожного право), а просто розповім про новинки, які можна спостерігати у такій популярній соціальній мережі як фейсбук.

Автор блогу часто юзає цю соціальну мережу і останнім часом побачив суттєві зміни.

Найперша – це те, що відтепер ви можете бачити чи людина сидить у мережі з мобільного чи з комп’ютера. Це досить таки зручно, бо інколи хочеться людині скинути якусь картинку, посилання на інший сайт, а з мобільного аж ніяк туди не зайде.

Чому? По-перше, це займає дуже багато трафіку та і довго все це робиться на мобільному телефоні. Ну, хіба що у вас одна із останніх моделей телефонів.

Так от, в чаті біля людей пише або ж слово «WEB» або ж слово «MOBILE» світиться зелений значок.

Другу новинку, яку зауважив ваш автор є те, що коли ви читаєте групу по інтересу, внизу публікації вам підкидує подібні групи по інтересу.

Також читайте:   Що потрібно для роботи блогера

Наприклад, ви підписані на групу гірськолижного курорту Буковель, то вам внизу буде підкидувати інші курорти або ж просто теми лижів та сноубордів.

Як на мене, це досить таки зручно, бо не завжди люди можуть знайти те, що дійсно їм потрібно.

Раніше фейсбук почав допомагати людям шукати людей по інтересах. Пам’ятаю Воробус реєстрував знайому в цій соціальній мережі, то мені як почало підкидувати людей яких дівчина може знати, що навіть не знав як цього позбутися.

Фейсбук він усюди: скайп, телефони з операційними системами тощо.

Єдине що мені цікаво так це те, чому ця соціальна мережа ще не ввела функцію прослуховування музики. Пам’ятаю відеозв’язок є, але він щось не дуже тут популярний. Можливо й тому з музикою тут не дружать.

Ось такі от новинки. Як тільки щось новеньке буде відбуватися в цій та інших соціальних мережах блог Воробуса обов’язково про це повідомить.

Робочий день продовжується, а з ним і нові публікації, сподіваюся, будуть з’являтися на нашому ресурсі.

P.S. Людей, які носять ім’я Михайло та Михайлина вітаємо з днем Ангела. 🙂

Автор статті: Vorobus.



Також раджу прочитати:

1 коментар може ще щось напишете?

  1. VIK 21.11.2013 пише:

    в мене 0 друзів у рожабуку, тому не цікавить 😀 😀 😀

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*