Що нового в кінопалаці Львова? - Блог про Львів

Що нового в кінопалаці Львова?

Кінопалац

Йшов Воробус вчора додому, зайшов в торговий центр і за продуктами і випадково побачив брошурки з кінопалацу, які кожен міг собі взяти щоб згодом подивитися які ж фільми зараз ідуть у прокаті.

Ваш покірний автор спершу не думав брати лишнє сміття, але потім в голову прийшла ідея написати чергову публікацію на блозі, можливо хтось собі надумає піти на той чи інший фільм. От, скажімо, Анна 😉

Що нового зараз у кінотеатрах Львова, на що вартує піти, а на що ні про це та не тільки читайте у черговій статті на блозі Воробуса.

Отже, сьогодні надворі 28 листопада, 2013 року.

Від цього дня у кінопалаці, що на вулиці Театральній, 22 та в кінопалаці імені Довженка що на Сихові стартував прокат таких фільмів як: Керрі та Капітан Філіпс. Окрім цього в кінопалаці на Театральній відбувається прем’єра фільму – Татусь з доставкою.

Що це за фільми? Коротенько про них.

«Татусь з доставкою» – за жанром це комедія.

Режисер – Кен Скотт. У головних ролях: Вінс Вон та Кріс Прете.

Сюжет: Девід ще до недавнього часу був простим робочим чоловіком, у якого не було жодних обов’язків окрім роботи. Він був безвідповідальний, не пунктуальний. Але, часи міняються і в один прекрасний момент він розуміє що став батьком 533 дітей.

Також читайте:   Не згасне надія

Як так? А все тому, що він колись підробляв донором. 🙂

«Керрі» – це вже такий жанр фільму, який подобається Воробусу, а саме – жахи.

Режисер – Кімберлі Пірс. У ролях: Хлоя Моретц, Джуліана Мур.

Сюжет: Є така собі дівчина Керрі з якої всі хто забажає знущається і це стосується як рідні, так однолітків. Випадково дівчина дізнається, що вона володіє такою силою як телекінез. І ось після цього дівчина вирішує помститися.

«Капітан Філіпс» – за жанром це бойовик.

Режисер – Пол Грінграс. У ролях: Том Хенкс, Кетрін Кінер, Макс Мартіні.

Сюжет: Фільм зняти на реальних подіях і це вже цікаво. Отже, Сомалійські пірати захоплюють американське судно. Спроби Пентагону визволити своїх людей завершуються крахом і тоді капітан Ричард йде на вагомий крок – він пробує стати заручником в обмін на свободу інших людей.

Битва буде ще та….

Окрім цього досі у кінотеатрах продовжується показ фільму: «Голодні ігри: У вогні», на якого, нагадаю ходив і автор блогу. 🙂

Щодо цін на квитки, то вони коливаються в районі від 30 до 45 гривень. Звісно, ціна перепустки залежить від того, в який час дня ви йдете в кіно. 🙂

Автор статті: Vorobus.



Також раджу прочитати:

1 коментар може ще щось напишете?

  1. VIK 30.11.2013 пише:

    Воробусе, твоя багатослівна стаття зводиться до 1 лінку: http://kinopalace.lviv.ua/

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*