Цивілізовані дороги до лижних курортів. А чи потрібні вони? - Блог про Львів

Цивілізовані дороги до лижних курортів. А чи потрібні вони?

Бобік

Сьогодні надворі 1 листопада, п’ятниця, а це означає, що все менше й менше часу залишається до завершення чергового за ліком робочого тижня. Попереду вихідні, тому можна буде як слід відпочити.

Єдине що не радує, так це погода. Все-таки, поступово ми наближаємося до зими, яка вже не за горами. Хоча, жалітися і не дуже то і треба, бо пам’ятаю були роки коли сніг вже лежав на початку жовтня.

А зараз, до слова, ще можна і в лісі на шашликах посидіти і просто ходити без шапки.

Якби там не було сьогодні головною темою чергової публікації на блозі Воробуса буде зима, а саме дороги на лижні курорти. Не секрет, що вони знаходяться у жалюгідному стані.

Приклади? Та безліч. От, скажімо той же Буковель. Цей курорт досить таки не поганий, хороша інфраструктура, але коли туди їдеш, то бачиш в якому жалюгідному стані там дорога.

Не усюди звичайно, але моментами транспорт має їхати дуже повільно щоб оминути ями. Як вийти із цієї ситуації? Та треба цю дорогу зробити, ось як. А от хто має робити?

Все-таки, думаю Буковель із його фінансовим становищем міг би за це взятися, на що і сподіваюся.

Йдемо далі. Смт. Славське. Їздив туди часто і думаю що буду ще їздити, але і там дорога теж в жалюгідному стані. Мене дуже нервує стрибати по ямах, тому обираю поїзд. А якби його не було, то що би було?

Також читайте:   У червні знову будемо більше відпочивати

Прийшлося би або взагалі не їхати, або об’їздити ями десь через Триліси.

І ніби Євро-2012 мало би допомогти у вирішенні цієї проблеми, але футбольний форум минув, а дороги як не було, так і нема.

Ще що питали вашого автора, так це за під’їзд до гори Тростян. Як відомо, коли зима, туди заїхати за допомогою авто дуже проблематично. Причина? Все та ж, відсутність дороги.

Тому, треба на вокзалі йти домовлятися із водіями бобіків щоб ті завезли вас на гору. Коштує таке задоволення приблизно 20-ть гривень з людини в одну сторону. Багато це чи ні? Моя думка, що не багато.

Кожного дня цією дорогою їздить дуже багато бобіків, тому навіщо там дорога? Бізнес то зникне.

І тут думки розходяться. З одного боку можна було би зробити дорогу і бобіків було би не потрібно, з другого – в селах і так проблема з роботою, а тут ще і такий бізнес зникне.

Мені особисто, подобається їхати бобіком. Він має свій колорит. Приїхали бандою, загрузилися в бобік і з піснею поїхали на гору.

Але, але і ще раз але… Дорога має бути. Це ж не 15 століття. А бобіки можна просто використовувати як транспорт.

Чекаю ваших домислів, читачі блогу, із приводу цього питання.

Автор статті: Vorobus.



Також раджу прочитати:

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*