Україна проходить Францію – Воробус стрижеться налисо

Вперед, до бою!!!

Як відомо, 15 та 19 листопада наша національна збірна з футболу буде грати надважливі футбольні поєдинки зі збірною Франції.

Двобій буде проходити у рамках плей-офф до чемпіонату світу-2014 року, який наступного року пройде на полях Бразилії.

Після того, як українська футбольна дружина провалила перше коло відбору мало хто сподівався, що команда, яку очолив Фоменко зможе повернутися у боротьбу за вихід із групи. А вона таки це зробила.

І навіть більше, ми могли сподіватися і на вихід з групи з першого місця, але не зуміли вдома обіграти збірну Англії. Багато хто після цієї гри говорив, що тренер України забоявся зіграти в атакувальний футбол, що треба було випускати на поле Девіча та Селезньова.

Але, що маємо, те маємо, поєдинку з Англію вже не повернеш. Тому, тепер треба виходити на Францію у всеозброєнні й перемагати.

А що нам заважає? А нічого, кваліфікованих футболістів маємо, підтримка вболівальників буде. Як мені сказав у приватній розмові колега, цитую: «Нарешті ми глянемо чого вартуємо».

До речі, про вболівальників. Ажіотаж навколо футбольного поєдинку в Києві є і ще й який. Федерація футболу навіть почала більше продавати квитків через інтернет, але і там виявилися проблеми. Сайт часто падав, заявок було багацько, а зараз квитків взагалі нема.

Також читайте:   Рагулізм - це хвороба чи діагноз?

Тому, хто має перепустки – добре, а хто просто сидів – буде дивитися футбольний поєдинок або вдома, або, як варіант, в кабаку.

Вступні слова Воробус написав, а тепер переходимо до діла. 😀 Пам’ятаєте на початку місця автор блогу писав, що думає чи голитися чи не голитися в листопаді.

Так от, голитися таки вирішив, бо це вже не цікаво. Що було колись, зараз вже не таке актуальне.

Але, Воробус придумав нову фішку. Справа у тому, що вчора лазив просторами інтернету і наткнувся на людей, які писали, що якщо збірна України пройде французів, то вони пострижуться налисо. І навіть є спеціальна картинка. 😀

Автор блогу так подумав, погадав і вирішив також підписатися під цю акцію. Отже, якщо збірна України таки зможе пройти імениту збірну, то Воробус стрижеться налисо.

Зараз у мене вже досить таки нормально відросло волосся, але якщо що, то дійсно позбудуся своєї зачіски.

Пробував запропонувати зробити подібне ще іншим колегам, але ті не хочуть. Відмову обґрунтовують тим, що дівчата потім будуть не звертати на них уваги. 😀

Та ладно, скільки там того життя, відросте. 😀 Головне щоб Україна пройшла на чемпіонат світу-2014 року. 😀

Автор статті: Vorobus.



Також раджу прочитати:

коментарів - 2 може ще щось напишете?

  1. danc1r0k 08.11.2013 пише:

    Буду чекати твоїх нових фото після того як Україна пройде Францію 🙂
    До речі, мені пощастило взяти 4 квитки на матч, так що буду підтримувати збірну прямо зі стадіону.

    Ажіотаж за квитками тут в Києві просто величезний, думаю, що більше 50% квитків розкупили перекупщики (щоб їм відсохло все що висить). І тепер продають квитки в 5 раз дорожче.

  2. adekvat 08.11.2013 пише:

    якшо програє то не не бриєшся до кінця року чи слабо? 😀 😀 😀

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*