Україна пролетіла повз Бразилію (відео) - Блог про Львів

Україна пролетіла повз Бразилію (відео)

Україна програє французам

Сьогодні надворі 20 листопада 2013 року і нарешті Воробус після вчорашніх емоцій від футбольного поєдинку таки вирішив поділитися враженнями від вчорашньої гри нашої збірної.

Так, звісно, що зараз вся країна в траурі через те, що до чемпіонату світу ми були так близько, але, на превеликий жаль збірна Фоменка пролетіла, як фанера над Парижем.

Чи все закономірно? Важко сказати, бо в першому поєдинку в Києві ми зіграли просто чудово, а вчора українську футбольну збірну просто таки «вкрало».

Та, про все по-порядку.

Отже, після першої гри в якій команда Фоменка переграла «півнів» із рахунком 2-0 багато хто заговорив, що все, ми на чемпіонаті світу, французи слабенькі, Україна дуже мало пропускає і два голи вона ніколи не пропустить.

Навіть букмекери не вірили в прохід топ-збірної і давали на її вихід коефіцієнт – 3.Що це означає? Все просто, якщо ви би поставили 100 гривень на Францію, то би сьогодні отримали рівно три сотні.

Що ми побачили у вчорашньому поєдинку? Господарі поля просто таки переїхали нашу команду катком. Вже на перших хвилинах нам влаштували повну облогу воріт і дякувати треба П’ятову що не пропустили.

Минула 20-та хвилина і десь у підсвідомості подумав, що добре що витримали стартовий натиск, а тут раз і господарі поля взяли і забили. Знову ж таки дали пробити Рібері, П’ятов виручив команду, але першим на добиванні був гравець французів – Сахо.

Також читайте:   Великий футбол у Львові!

Питання – де був захист нашої команди?

Одразу ж після цього епізоду на куражі Франція побігла забивати другий гол і його забила, але суддя не зарахував чисте взяття воріт чим відклав нашу «смерть».

Як виявиться згодом не надовго. 34 хвилина – гравець Реала Бензема забиває гол, суддя не фіксує очевидне положення поза грою і вже 2-0.

Найгірше в цій ситуації те, що українські футболісти взагалі не грали. Для мене досі залишається загадкою чому не грав Степаненко, чому не працювали фланги? І гравці ніби всі досвідчені, грають постійно в єврокубках, а вчора їх на полі то не було.

Окрема історія із нашим захисником – Хачеріді. Скільки вже разів Женя отримував не потрібні картки за розмови і вчора знову ситуація повторилася.

Ще у першій 45-ти хвилинці Євген отримав «гірчичник» на рівному місці, а на 47 хвилині він грубо збив Рібері і – червона картка.

Україні і так було важко грати, а тут ще і без гравця.

Апогеєм вчорашньому вечора став автогол Гусєва. Невгамовний Рібері прострелив і Олег зрізав шкіряного у свої ворота.

До завершення гри Франція на куражі могла забити ще не один гол, а ось Україна……

На жаль, але черговий світовий форум ми будемо дивитися лише по телебаченню… Чи справедливо це? Знову ж таки можна згадати матчі із Молдовою, Чорногорією чи цей же домашній поєдинок з англійцями.

Автор статті: Vorobus.



Також раджу прочитати:

коментарів - 2 може ще щось напишете?

  1. Джеймс 20.11.2013 пише:

    Коли стаття про біткоіни буде?

  2. Jorgen 21.11.2013 пише:

    Джеймсе, тут почитайте – http://watcher.com.ua/2013/04/11/scho-take-bitkoiny-bitcoin/

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*