Воробус качається: стає все цікавіше…. - Блог про Львів

Воробус качається: стає все цікавіше….

А коту по...

Що ж друзі, тільки що Воробус повернувся додому і знову ж таки розповість про те, як знову ж таки ходив у зал і активно займався спортом.

Мільйон про це говорив і далі говоритиму, що краще бігати, себе оздоровлювати чим пиячити в кабаках і не тільки.

Отже, як пройшло друге заняття для автора блогу, чи буду я ще ходити в зал та багато іншого читайте далі.

Коли йшов на чергове заняття, то думав невже сьогодні знову ж таки будуть набридливі вправи, все те саме? Але, дякувати тренеру панові Роману він кардинально змінив програму і сьогодні більші навантаження були на тріцепс.

Цього разу тренер не казав вже що я дрищ. Чому? Ось його слова, далі цитую: «Багато людей з якими довелося займатися після першого заняття більше не приходили посилаючись на втому, зайнятість, потім забували за зал і так далі».

Як бачимо, автор блогу не такий. Напевно заняття футболом таки виховало у мені відповідальну людину і якщо сказав що буду займатися в залі, то значить що буду.

Розпочалося все із того, що Воробус зустрів знову ж таки рижого котика. Цього разу він вже спав і коли я до нього підійшов, кіт встав і так глянув на мене що я тут роблю… Все-таки, тварини відчувають зиму і вони стають як і люди дуже лінивими.

Також читайте:   Як Воробус вибирав кавун

На запитання тренера чи боліли руки, спина після навантажень я відповів що майже ні, якось вже почав звикати. Знав би я тоді, що сьогодні підуть навантаження набагато сильніші.

Традиційно все розпочалося із розминки, а потім в рух пішли гантелі, штанги, тренажери на підняття ваги й так далі.

Скажу чесно, сьогодні після тренування я «вмер». Чому? Важко сказати, але це думаю через те, що паралельно із вправами у залі бігаю зранку, качаю прес, віджимаюся й так далі. Подобається мені вправа на м’ячі. Хребет так відпочиває, що коли приходиш додому й сідаєш за ПК – болей нема, спина не болить і це добре.

Здорова людина, здоровий спорт і здорова нація. 🙂 Це я вже так себе підбадьорюю, бо завтра прийдеться робити вправи на спину. Йти то ліньки, але Воробус не з тих хто сачкує.

Завершилося сьогоднішнє заняття тим, що ми багато жартували і тренер Роман сказав, цитую: «Ігоре, якщо будуть трястися руки, то не думай що це від 1517, навпаки, це від вправ, Шварценегер так теж починав». 😀

Воробус не «Шварц», але поправити свій фізичний стан як і тілобудову треба. 🙂

Автор статті: Vorobus.



Також раджу прочитати:

коментарів - 3 може ще щось напишете?

  1. Anna Folk 27.11.2013 пише:

    Молодець.Ніякий не дрищ,а постараєшся-будеш качок.Так тримати) 😛

  2. Vorobus 27.11.2013 пише:

    Anna Folk, 😳 😳 😳 😳 мерсі

  3. Тренер 27.11.2013 пише:

    Воробус,будеш працювати буде результат! хоча покищо ти мусиш носити почесне звання дрища))) 8)

1 Згадки про дану статтю в Інтернеті

  1. Естрадна музика зарубіжних країн

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*