Воробус так і не постригся налисо - Блог про Львів

Воробус так і не постригся налисо

Воробус

Після того як у матчах плей-офф за вихід на чемпіонат світу-2014 року нашій збірній у суперники потрапила збірна Франції мало хто вірив у те, що Україна зможе перемогти цього суперника.

Признаюся чесно, десь у підсвідомості не вірив в це і ваш покірний автор. Тому, коли побачив в інтернеті картинку із надписом «якщо Україна пройде Францію – я пострижуся налисо».

Таку ідею також підтримало багато моїх колег. Звісно, вчинок трошки дурацький, на вулиці холоднувато, але вже заради такого діла Воробус би і постригся.

Потрапити на чемпіонат світу, обіграти топ-збірну – це вдвічі приємно.

Що ж, настав час першої гри. Хто би міг подумати, що ми просто таки переїдемо французів? А таки це сталося. Підопічні Фоменка не залишили жодних шансів «півням» і 2-0 це була більш як вагома перевага перед матчем-відповіддю.

Вже після цієї гри я всерйоз задумався над тим, що мій жарт таки може стати реальністю і постригтися налисо таки прийдеться.

Навіть на нашому ресурсі вже почали з’являтися коментарі від наших дописувачів про те, що готові привселюдно постригти такого знаного автора блогу про Львів. 😀

Воробус звісно що всім подякував і сказав, що нехай не поспішають із висновками. Хоча, на 95 % був впевнений, що стригтися таки прийдеться. Вже навіть договорився з колегою що сьогодні після роботи заїду до нього і він мене вистриже під нуль.

Також читайте:   Що чекає на читачів блогу Воробуса у жовтні

Як виявиться згодом, стригтися таки не прийдеться, бо українська футбольна дружина не змогла нічого протиставити французам і здула із рахунком 0-3.

Знаковим днем у плані стрижки був вчорашній вечір. Бачили б ви скільки людей хотіло побачити мене лисим. В соціальних мережах я навіть не відповідав нікому, бо там були прикол на приколі.

Як Воробус буде лисим, а чи не скажуть що в нього були воші, а чи не сидів Воробус в СІЗО й так далі. І лише Анна сказала що таки шкода автора блогу і його пір’я. 😀 Приємна дівчинка. 🙂

На що я відповів та то таке, головне щоб наші футболісти таки здобули путівку на чемпіонат світу в Бразилії.

Сьогодні зранку я почав приколюватися з людей. Їду зранку на роботу, зустрічаю знайомих і у всіх досить того що поганий настрій після футболу, так ще і Воробуса лисим не побачать.

Я ледве не розплакався і ще додав, що «папа говорив». 😀

Якби там не було, Воробус залишається із пір’ям (волоссям), тому прошу любити і милуватися. 😀

Автор статті: Vorobus.



Також раджу прочитати:

1 коментар може ще щось напишете?

  1. Архіваріус 20.11.2013 пише:

    Так, але того піря так небагато, що якби і постригся, то напевно ніхто би цього “факту” не зауважив. 😀

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*